De Coyote S biedt de volledige Coyoteservice aangevuld met een deel nieuwe functionaliteiten die te maken hebben met de geïntegreerde camera, meldt het bedrijf in een persbericht. 'Een nieuwe kijk op de weg ziet het daglicht door de functie "dashcam view", die de aanduiding van de gevaren en de Coyote-informatie onmiddellijk op uw weg integreert.'

'De camera laat eveneens toe de laatste tien minuten te bewaren bij een aanrijding. De volledige stemherkenning laat toe het gevaar op de weg handenvrij aan te kondigen in alle veiligheid. Ten slotte wordt hinder zoals verminderde zichtbaarheid, gladde weg, wegdek in slechte staat en vooral spookrijders nauwgezet en in real time gesignaleerd'.

iCoyote

Daarnaast kondigt Coyote ook een nieuwe iCoyote-app aan. Die integreert voortaan de nieuwe interface alsook de dashcam view, zodat mobiele gebruikers van de laatste nieuwe Coyote-innovaties kunnen genieten.

Bij de update van de iCoyote, zal het eveneens de eerste toepassing zijn die compatibel is met MirrorLink, de standaardweergavetechnologie van de smartphone op de schermen aan boord van de wagens. De nieuwe iCoyote versie is bovendien gratis aangevuld met de permanente aanduiding van de snelheidsbeperkingen. MirrorLink is een vooraanstaand connectiviteitsnorm tussen wagen en smartphone die reeds door Volkswagen, Mercedes-Benz, PSA Peugeot Citroën, Renault, Hyundai, Honda, Mazda, enz. aangenomen werd.

De Coyote S biedt de volledige Coyoteservice aangevuld met een deel nieuwe functionaliteiten die te maken hebben met de geïntegreerde camera, meldt het bedrijf in een persbericht. 'Een nieuwe kijk op de weg ziet het daglicht door de functie "dashcam view", die de aanduiding van de gevaren en de Coyote-informatie onmiddellijk op uw weg integreert.' 'De camera laat eveneens toe de laatste tien minuten te bewaren bij een aanrijding. De volledige stemherkenning laat toe het gevaar op de weg handenvrij aan te kondigen in alle veiligheid. Ten slotte wordt hinder zoals verminderde zichtbaarheid, gladde weg, wegdek in slechte staat en vooral spookrijders nauwgezet en in real time gesignaleerd'.Daarnaast kondigt Coyote ook een nieuwe iCoyote-app aan. Die integreert voortaan de nieuwe interface alsook de dashcam view, zodat mobiele gebruikers van de laatste nieuwe Coyote-innovaties kunnen genieten.Bij de update van de iCoyote, zal het eveneens de eerste toepassing zijn die compatibel is met MirrorLink, de standaardweergavetechnologie van de smartphone op de schermen aan boord van de wagens. De nieuwe iCoyote versie is bovendien gratis aangevuld met de permanente aanduiding van de snelheidsbeperkingen. MirrorLink is een vooraanstaand connectiviteitsnorm tussen wagen en smartphone die reeds door Volkswagen, Mercedes-Benz, PSA Peugeot Citroën, Renault, Hyundai, Honda, Mazda, enz. aangenomen werd.