De update leverde zoals verwacht geen schokkende wijzigingen op, want deze generatie van de Mustang kwam pas in 2015 op de markt en is dus nog zo goed als fonkelnieuw. Eigenlijk is het wat finetunen aan het voorkomen, de uitrusting en het aanbod van deze iconische Ford. De Mustang Cabriolet modeljaar 2017 is meteen te herkennen aan de spitsere neuspartij met strakker getekende lichtblokken. Meteen werden de personaliseringsmogelijkheden verder uitgebreid met drie nieuwe lakkleuren en 12 velgtypes.

Verder zorgt een digitaal dashboard voor een futuristisch sfeer aan boord en levert de aangepaste Magnetic Ride ophanging een strakker weggedrag op. Tenslotte wordt het motorgamma voortaan beperkt tot de 2,3 liter viercilinder Ecoboost en 5,0 liter V8, en verdwijnt dus de 3,7 liter V6 uit de brochure. Wel kunnen beide krachtbronnen voortaan aan een 10-trapsautomaat gekoppeld worden.(Belga)

De update leverde zoals verwacht geen schokkende wijzigingen op, want deze generatie van de Mustang kwam pas in 2015 op de markt en is dus nog zo goed als fonkelnieuw. Eigenlijk is het wat finetunen aan het voorkomen, de uitrusting en het aanbod van deze iconische Ford. De Mustang Cabriolet modeljaar 2017 is meteen te herkennen aan de spitsere neuspartij met strakker getekende lichtblokken. Meteen werden de personaliseringsmogelijkheden verder uitgebreid met drie nieuwe lakkleuren en 12 velgtypes. Verder zorgt een digitaal dashboard voor een futuristisch sfeer aan boord en levert de aangepaste Magnetic Ride ophanging een strakker weggedrag op. Tenslotte wordt het motorgamma voortaan beperkt tot de 2,3 liter viercilinder Ecoboost en 5,0 liter V8, en verdwijnt dus de 3,7 liter V6 uit de brochure. Wel kunnen beide krachtbronnen voortaan aan een 10-trapsautomaat gekoppeld worden.(Belga)