Seizoen 2017 startte overigens al midden maart met een opendeurdag en een een rijstage gevolgd door de traditionele "Wallançonne"-rondrit om het winterstof van de motoren te halen.

Van 7 tot 9 april trekt de Club Moto 80 naar de Opaalkust (reeds volzet), vervolgens gaat het van 4 tot 8 mei naar Yorkshire en van 2 tot 5 juni wordt koers gezet naar het Zwarte Woud voor het Paasweekend. Op zondag 11 juni is er een rondrit in de buurt van Verviers ("Nic Avou ses Potamotos") waarbij de opbrengst naar de strijd tegen kanker gaat. Clubleden kunnen vervolgens kiezen uit de al even rijk gevulde zomeragenda. Er is voor ieders wat wils met de Cap Corse (17 tot 27 juni), de kasteelrit in de Franse Ardennen (7-9 juli), een reis naar Cornwall (Engeland, van 20 tot 29 juli), de RAD-trip in de Alpen (11-15 augustus) en de Loch Ness-tour (een grote klassieker van 7 tot 12 september).

De laatste grote reis op het programma van 2017 gaat naar Italië en voert langs de drie grote vulkanen (Vesuvius, Etna en Stromboli) en die vindt plaats van 16 september tot 1 oktober. Het seizoen wordt naar goede gewoonte afgesloten met het Retrouvailles-weekend (14-15 oktober) en met de 33ste editie van de Trans Tunesia die in november zal plaatsvinden. Het roadbook is volledig offroad en maakt een lus via Djerba-Tataouine-Djerba. Meer info via www.clubmoto80.be(Belga)

Seizoen 2017 startte overigens al midden maart met een opendeurdag en een een rijstage gevolgd door de traditionele "Wallançonne"-rondrit om het winterstof van de motoren te halen.Van 7 tot 9 april trekt de Club Moto 80 naar de Opaalkust (reeds volzet), vervolgens gaat het van 4 tot 8 mei naar Yorkshire en van 2 tot 5 juni wordt koers gezet naar het Zwarte Woud voor het Paasweekend. Op zondag 11 juni is er een rondrit in de buurt van Verviers ("Nic Avou ses Potamotos") waarbij de opbrengst naar de strijd tegen kanker gaat. Clubleden kunnen vervolgens kiezen uit de al even rijk gevulde zomeragenda. Er is voor ieders wat wils met de Cap Corse (17 tot 27 juni), de kasteelrit in de Franse Ardennen (7-9 juli), een reis naar Cornwall (Engeland, van 20 tot 29 juli), de RAD-trip in de Alpen (11-15 augustus) en de Loch Ness-tour (een grote klassieker van 7 tot 12 september). De laatste grote reis op het programma van 2017 gaat naar Italië en voert langs de drie grote vulkanen (Vesuvius, Etna en Stromboli) en die vindt plaats van 16 september tot 1 oktober. Het seizoen wordt naar goede gewoonte afgesloten met het Retrouvailles-weekend (14-15 oktober) en met de 33ste editie van de Trans Tunesia die in november zal plaatsvinden. Het roadbook is volledig offroad en maakt een lus via Djerba-Tataouine-Djerba. Meer info via www.clubmoto80.be(Belga)