Beide bedrijven zijn in het Engelse Malvern gevestigd en dus was het niet meer dan logisch dat ze elkaar vonden om producten te ontwikkelen voor een publiek van fijnproevers en liefhebbers van originele geschenken. Merchandising is immers al lang een onvermijdelijk onderdeel in de communicatiestrategie van de autoconstructeurs die steeds op zoek zijn naar de meest originele items.

Hier gaat het om drie bieren: Morgan 4/4 Blonde, Morgan 3 Wheeler Dark Mild Ale en Morgan Aero 8 Rye Ale. Morgan bestaat al sinds 1909, terwijl de Friday Beer Company pas in 2011 werd opgericht maar op die korte tijd al een flinke reputatie met zijn brouwsels wist op te bouwen. Bieren zijn de laatste jaren weer helemaal hip, wat we uiteraard ook in België weten.

Het pakket met deze drie bieren kost 15 pond en is verkrijgbaar bij de brouwerij in Malvern of op geselecteerde verkooppunten zoals Harrods Knightsbridge Gallery in Londen. Kortom het ideale cadeau voor liefhebbers van Engelse wagens en bieren. En uiteraard geldt ook hier: glaasje op, laat je rijden. (Belga)

Beide bedrijven zijn in het Engelse Malvern gevestigd en dus was het niet meer dan logisch dat ze elkaar vonden om producten te ontwikkelen voor een publiek van fijnproevers en liefhebbers van originele geschenken. Merchandising is immers al lang een onvermijdelijk onderdeel in de communicatiestrategie van de autoconstructeurs die steeds op zoek zijn naar de meest originele items.Hier gaat het om drie bieren: Morgan 4/4 Blonde, Morgan 3 Wheeler Dark Mild Ale en Morgan Aero 8 Rye Ale. Morgan bestaat al sinds 1909, terwijl de Friday Beer Company pas in 2011 werd opgericht maar op die korte tijd al een flinke reputatie met zijn brouwsels wist op te bouwen. Bieren zijn de laatste jaren weer helemaal hip, wat we uiteraard ook in België weten.Het pakket met deze drie bieren kost 15 pond en is verkrijgbaar bij de brouwerij in Malvern of op geselecteerde verkooppunten zoals Harrods Knightsbridge Gallery in Londen. Kortom het ideale cadeau voor liefhebbers van Engelse wagens en bieren. En uiteraard geldt ook hier: glaasje op, laat je rijden. (Belga)