Mopar neemt Jeep Gladiator onder handen

07/12/18 om 18:06 - Bijgewerkt om 18:08

Bron: Belga

De Mopar-afdeling van FCA heeft een aanbod van meer dan 200 onderdelen en accessoires klaar om de nieuwe Jeep Gladiator nog aantrekkelijker te maken.

Mopar neemt Jeep Gladiator onder handen

Mopar neemt Jeep Gladiator onder handen © BELGA

De nieuwe Jeep Gladiator komt pas in 2020 op de markt, maar nu reeds kunnen de toekomstige eigenaars kennis maken met de manieren waarop zij hun wagen zullen personaliseren. Mopar, de divisie uitrusting en accessoires van de groep Fiat Chrysler Automobiles, stelde namelijk nu reeds een catalogus van specifieke items samen. Ze genieten allemaal van de fabrieksgarantie en werden nauw met het merk Jeep ontwikkeld om een onberispelijke kwaliteit, afwerking en pasvorm te garanderen.

Om al een voorproefje te geven werd op het Salon de Los Angeles reeds een Jeep Gladiator Rubicon 2020 'by Mopar' tentoongesteld. De aanpassingen waren onder andere een JPP verhogingskit, de befaamde buisvormige deuren, dakrails en led-verlichting. Deze spectaculaire Jeep Gladiator komt ook naar Europa in 2020 en zal fiscaal heel interessant zijn omdat hij slechts licht belast wordt als pick-up.(Belga)