Er zijn vooral mogelijkheden om bagage op te bergen of te beschermen. Er zijn netjes en men levert ook opties om de bagagecapaciteit te vergroten met bijvoorbeeld een fietsdrager, een surfplankhouder, skidragers en koffers die makkelijk op de dakrails passen en op die manier inspelen op elke hobby.

Voor dierenvrienden bestaat er een gamma accessoires om in alle veiligheid en comfort met dieren te reizen. Zo is er een beschermende kofferbak die makkelijk uitneembaar is en die je ook kan afspoelen. Er is eveneens een beschermhoes voor de koffer en een sterk rooster om de koffer van het interieur te scheiden.

Mopar voorziet ook een bijzondere interieurfilter die pollen uit de lucht filtert, wat interessant is voor allergielijders. Er zijn ook eenvoudiger extraatjes met conventionele decoratie zoals zelfklevende strips die de 500L nog sympathieker maken. Zo voorziet Mopar driekleurige strips voor op de flanken waardoor je meteen vakantieklaar bent.(Belga)

Er zijn vooral mogelijkheden om bagage op te bergen of te beschermen. Er zijn netjes en men levert ook opties om de bagagecapaciteit te vergroten met bijvoorbeeld een fietsdrager, een surfplankhouder, skidragers en koffers die makkelijk op de dakrails passen en op die manier inspelen op elke hobby. Voor dierenvrienden bestaat er een gamma accessoires om in alle veiligheid en comfort met dieren te reizen. Zo is er een beschermende kofferbak die makkelijk uitneembaar is en die je ook kan afspoelen. Er is eveneens een beschermhoes voor de koffer en een sterk rooster om de koffer van het interieur te scheiden. Mopar voorziet ook een bijzondere interieurfilter die pollen uit de lucht filtert, wat interessant is voor allergielijders. Er zijn ook eenvoudiger extraatjes met conventionele decoratie zoals zelfklevende strips die de 500L nog sympathieker maken. Zo voorziet Mopar driekleurige strips voor op de flanken waardoor je meteen vakantieklaar bent.(Belga)