Mooi succes voor Stars Rallye Télévie

18/10/17 om 16:10 - Bijgewerkt om 16:12

Bron: Belga

De 10e editie van de Stars Rallye Télévie vond plaats op zondag 15 oktober onder een stralende zon en bracht zoals beloofd meer dan 100.000 euro op.

Mooi succes voor Stars Rallye Télévie

Mooi succes voor Stars Rallye Télévie © BELGA

De doelstelling vooraf was dit jaar 100.000 euro voor het goede doel te verzamelen. Maar dankzij de inschrijvingen van de talrijke oldtimers en GT's, de veiling van ritten in supercars en automobielobjecten, de inbreng van talrijke sponsors en de giften van gulle schenkers, deed deze editie zelfs beter! Deze som wordt integraal geschonken aan het FNRS-FRS (Fond National de la Recherche Scientifique) van professor Arsène Burny voor de ondersteuning van kankeronderzoek.

Vorige zondag namen zo'n 250 wagens, waaronder 225 oldtimers en moderne GT's van privérijders en bijna 40 exclusieve supercars die bestuurd werden door vedetten uit de showbizz en sportwereld de start op de esplanade van het Jubelpark voor Autoworld richting Ferme de la Ramée à Jauchelette in Jodoigne via de kleine, pittoreske wegen van Vlaams-Brabant. De peter van deze uitzonderlijke editie was niemand minder dan oud-F1-piloot Thierry Boutsen die speciaal voor deze gelegenheid was overgekomen uit Monaco.(Belga)

Onze partners