De doelstelling vooraf was dit jaar 100.000 euro voor het goede doel te verzamelen. Maar dankzij de inschrijvingen van de talrijke oldtimers en GT's, de veiling van ritten in supercars en automobielobjecten, de inbreng van talrijke sponsors en de giften van gulle schenkers, deed deze editie zelfs beter! Deze som wordt integraal geschonken aan het FNRS-FRS (Fond National de la Recherche Scientifique) van professor Arsène Burny voor de ondersteuning van kankeronderzoek.

Vorige zondag namen zo'n 250 wagens, waaronder 225 oldtimers en moderne GT's van privérijders en bijna 40 exclusieve supercars die bestuurd werden door vedetten uit de showbizz en sportwereld de start op de esplanade van het Jubelpark voor Autoworld richting Ferme de la Ramée à Jauchelette in Jodoigne via de kleine, pittoreske wegen van Vlaams-Brabant. De peter van deze uitzonderlijke editie was niemand minder dan oud-F1-piloot Thierry Boutsen die speciaal voor deze gelegenheid was overgekomen uit Monaco.(Belga)

De doelstelling vooraf was dit jaar 100.000 euro voor het goede doel te verzamelen. Maar dankzij de inschrijvingen van de talrijke oldtimers en GT's, de veiling van ritten in supercars en automobielobjecten, de inbreng van talrijke sponsors en de giften van gulle schenkers, deed deze editie zelfs beter! Deze som wordt integraal geschonken aan het FNRS-FRS (Fond National de la Recherche Scientifique) van professor Arsène Burny voor de ondersteuning van kankeronderzoek.Vorige zondag namen zo'n 250 wagens, waaronder 225 oldtimers en moderne GT's van privérijders en bijna 40 exclusieve supercars die bestuurd werden door vedetten uit de showbizz en sportwereld de start op de esplanade van het Jubelpark voor Autoworld richting Ferme de la Ramée à Jauchelette in Jodoigne via de kleine, pittoreske wegen van Vlaams-Brabant. De peter van deze uitzonderlijke editie was niemand minder dan oud-F1-piloot Thierry Boutsen die speciaal voor deze gelegenheid was overgekomen uit Monaco.(Belga)