De vernieuwde Mitsubishi Space Star werd onlangs voorgesteld op het Autosalon van Los Angeles en komt weldra ook naar Europa, waar het model zijn primeur beleeft op het Autosalon van Brussel dat half januari van start gaat. De vorige generatie oogde nogal saai om goed te scoren en dus ziet het modeljaar 2016 er veel verleidelijker uit.

De hele voorkant werd hertekend en het resultaat mag zeker geslaagd genoemd worden. Om de restyling compleet te maken werden ook xenonkoplampen en led-lichten achteraan gemonteerd, waardoor de Mitsu plots veel meer persoonlijkheid krijgt. De kleine Japanner behoudt zijn bekende driecilindermotoren: de 1.0 liter en de 1.2 liter met respectievelijk 71 en 80 pk. De prijslijst van de nieuwe Space Star start bij 10.490?. Er geldt steeds een garantie van 5 jaar, een belangrijke troef om de strijd aan te binden met de Koreaanse concurrenten van Kia et Hyundai.(Belga)

De vernieuwde Mitsubishi Space Star werd onlangs voorgesteld op het Autosalon van Los Angeles en komt weldra ook naar Europa, waar het model zijn primeur beleeft op het Autosalon van Brussel dat half januari van start gaat. De vorige generatie oogde nogal saai om goed te scoren en dus ziet het modeljaar 2016 er veel verleidelijker uit. De hele voorkant werd hertekend en het resultaat mag zeker geslaagd genoemd worden. Om de restyling compleet te maken werden ook xenonkoplampen en led-lichten achteraan gemonteerd, waardoor de Mitsu plots veel meer persoonlijkheid krijgt. De kleine Japanner behoudt zijn bekende driecilindermotoren: de 1.0 liter en de 1.2 liter met respectievelijk 71 en 80 pk. De prijslijst van de nieuwe Space Star start bij 10.490?. Er geldt steeds een garantie van 5 jaar, een belangrijke troef om de strijd aan te binden met de Koreaanse concurrenten van Kia et Hyundai.(Belga)