Mini probeert zijn wagens altijd een individuele stijl te bezorgen. Dat gebeurt door de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden of de talrijke speciale reeksen die worden uitgebracht. Met de lancering van de nieuwe Mini-generatie begint het hele verhaal weer van voor af aan.

De 'Mini Seven' is het eerste zogenaamde "designmodel" dat voor extra exclusiviteit en individualiteit in het gamma moet zorgen. De naam verwijst naar de Austin Seven die in 1959 de start inluidde voor de productie van een iconische Mini. De nieuwe Mini Seven is verkrijgbaar als drie- en vijfdeurs met vier motorvarianten (Cooper, Cooper S, Cooper D, Cooper SD), twee op diesel en twee op benzine, met een vermogen tussen 116 en 192 pk.

Uiteraard wordt het verschil gemaakt door de aankleding en de uitrusting. De Mini Seven is te herkennen aan zijn blauw koetswerk met grijze striping op de motorkap, exclusieve 17-duimsvelgen en de Seven-logo's. Het interieur werd verfraaid met een decoratieve en hoogwaardige zetelbekleding in leder en stof. Verder maken standaard extra's als een automatische airco, een lederen sportstuur en ledverlichting het plaatje compleet.(Belga)

Mini probeert zijn wagens altijd een individuele stijl te bezorgen. Dat gebeurt door de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden of de talrijke speciale reeksen die worden uitgebracht. Met de lancering van de nieuwe Mini-generatie begint het hele verhaal weer van voor af aan.De 'Mini Seven' is het eerste zogenaamde "designmodel" dat voor extra exclusiviteit en individualiteit in het gamma moet zorgen. De naam verwijst naar de Austin Seven die in 1959 de start inluidde voor de productie van een iconische Mini. De nieuwe Mini Seven is verkrijgbaar als drie- en vijfdeurs met vier motorvarianten (Cooper, Cooper S, Cooper D, Cooper SD), twee op diesel en twee op benzine, met een vermogen tussen 116 en 192 pk. Uiteraard wordt het verschil gemaakt door de aankleding en de uitrusting. De Mini Seven is te herkennen aan zijn blauw koetswerk met grijze striping op de motorkap, exclusieve 17-duimsvelgen en de Seven-logo's. Het interieur werd verfraaid met een decoratieve en hoogwaardige zetelbekleding in leder en stof. Verder maken standaard extra's als een automatische airco, een lederen sportstuur en ledverlichting het plaatje compleet.(Belga)