De opgefriste Mercedes V-Klasse lijkt meteen veel stoerder dankzij de nieuwe voorbumper en de hertekende grille voor het AMG uitrustingsniveau. Daarnaast zorgen vier nieuwe koetswerktinten en vier nieuwe velgendesigns voor een exclusief tintje. Diezelfde stijl wordt doorgetrokken in het interieur met een hoogwaardigere afwerking en ruimere uitrustingsmogelijkheden.

Onder de motorkap levert de nieuwe topkrachtbron van de V300d 239 pk en 500 Nm om Mercedes weer aan top van deze klasse te brengen. Voor het eerst heeft de V-Klasse ook recht op de 9G-Tronic-automaat die meer efficiëntie, dynamiek en comfort moet brengen.

Verder werd het aanbod veiligheidssystemen uitgebreid met de Active Brake Assist en de Highbeam Assist Plus, die toelaat permanent met actieve grootlichten te rijden. Mercedes kondigt ook aan dat er weldra een volledig elektrische monovolume aankomt. Het prototype kreeg de naam "Concept EQV" en zal op het Autosalon van Genève getoond worden.(Belga)

De opgefriste Mercedes V-Klasse lijkt meteen veel stoerder dankzij de nieuwe voorbumper en de hertekende grille voor het AMG uitrustingsniveau. Daarnaast zorgen vier nieuwe koetswerktinten en vier nieuwe velgendesigns voor een exclusief tintje. Diezelfde stijl wordt doorgetrokken in het interieur met een hoogwaardigere afwerking en ruimere uitrustingsmogelijkheden.Onder de motorkap levert de nieuwe topkrachtbron van de V300d 239 pk en 500 Nm om Mercedes weer aan top van deze klasse te brengen. Voor het eerst heeft de V-Klasse ook recht op de 9G-Tronic-automaat die meer efficiëntie, dynamiek en comfort moet brengen.Verder werd het aanbod veiligheidssystemen uitgebreid met de Active Brake Assist en de Highbeam Assist Plus, die toelaat permanent met actieve grootlichten te rijden. Mercedes kondigt ook aan dat er weldra een volledig elektrische monovolume aankomt. Het prototype kreeg de naam "Concept EQV" en zal op het Autosalon van Genève getoond worden.(Belga)