Omwille van de huidige veiligheidscontext heeft organisator Febiac heel wat maatregelen genomen want er komt een verscherpte controle. Op die manier wil men de veiligheid en het comfort van bezoekers en exposanten waarborgen. Elke bezoeker van het autosalon die de Heizelpaleizen wil betreden zal gecontroleerd worden. Om dat te realiseren, heeft Febiac samen met de autoriteiten de nodige maatregelen genomen om een vlotte en efficiënte doorstroming te kunnen garanderen.

Zo werd heel wat extra infrastructuur opgesteld zodat de controles comfortabel blijven voor de bezoekers. Wie met de wagen komt via parking C zal daar door een tent moeten waar de controles staan opgesteld. Wie met de metro komt, gaat binnen langs de kant van het Atomium komt in paleis 10 op het salon. Hier komt een extra vestiaire. Febiac heeft bovendien een snelle ingang of een fast lane voorzien. Mensen die het salon binnenkomen zonder tas of handtas of wie zijn ticket online kocht, kunnen deze rij gebruiken. Dit jaar heeft men de veiligheidsmaatregelen veel strenger gemaakt. Daarom vragen de organisatoren uitdrukkelijk om naar het salon te komen zonder zak, handtas of rugzak. De organisatie volgt hiermee het voorbeeld van concerten, sportevenementen en andere grote manifestaties.

(Belga)

Omwille van de huidige veiligheidscontext heeft organisator Febiac heel wat maatregelen genomen want er komt een verscherpte controle. Op die manier wil men de veiligheid en het comfort van bezoekers en exposanten waarborgen. Elke bezoeker van het autosalon die de Heizelpaleizen wil betreden zal gecontroleerd worden. Om dat te realiseren, heeft Febiac samen met de autoriteiten de nodige maatregelen genomen om een vlotte en efficiënte doorstroming te kunnen garanderen. Zo werd heel wat extra infrastructuur opgesteld zodat de controles comfortabel blijven voor de bezoekers. Wie met de wagen komt via parking C zal daar door een tent moeten waar de controles staan opgesteld. Wie met de metro komt, gaat binnen langs de kant van het Atomium komt in paleis 10 op het salon. Hier komt een extra vestiaire. Febiac heeft bovendien een snelle ingang of een fast lane voorzien. Mensen die het salon binnenkomen zonder tas of handtas of wie zijn ticket online kocht, kunnen deze rij gebruiken. Dit jaar heeft men de veiligheidsmaatregelen veel strenger gemaakt. Daarom vragen de organisatoren uitdrukkelijk om naar het salon te komen zonder zak, handtas of rugzak. De organisatie volgt hiermee het voorbeeld van concerten, sportevenementen en andere grote manifestaties. (Belga)