Dat extra vermogen op 911 Carrera S en 4S wordt verkregen door de plaatsing van een motorkit met aanpassingen aan de turboladers en het uitlaatysteem op de modellen uitgerust met het Sport Chrono Package. Dat is mogelijk op zowel nieuwe wagens als op de auto's die reeds werden geleverd. Door deze ingreep wint 3 liter-zescilinderboxer 30 pk en produceert zo dus 450 pk.

Verder biedt Porsche verscheidene kleuren aan voor het koetswerk en het interieur. Niet alleen voor de 911, maar voor het hele gamma dat zo weer wat frisser en modieuzer voor de dag komt. Uiteraard kreeg ook de connectiviteit een update in deze tijden waar de multimediatoepassingen van een wagen belangrijker lijken dan de geleverde pk's. Een nieuwe versie van het Connect Plus systeem met geïntegreerde SIM-kaart die geïntroduceerd werd in de nieuwe Panamera, is nu ook in de 911 en de overige Porsche-modellen verkrijgbaar. Dit laat een verbinding toe met het 4G LTE netwerk om gebruik te maken van een uitgebreid aanbod van diensten en toepassingen in 14 landen, waaronder ook België. Op deze manier wordt bijvoorbeeld muziek streamen mogelijk of kunnen Porsche-rijders gebruik maken van een conciergedienst die voorlopig nog enkel in Japan en China actief is.(Belga)

Dat extra vermogen op 911 Carrera S en 4S wordt verkregen door de plaatsing van een motorkit met aanpassingen aan de turboladers en het uitlaatysteem op de modellen uitgerust met het Sport Chrono Package. Dat is mogelijk op zowel nieuwe wagens als op de auto's die reeds werden geleverd. Door deze ingreep wint 3 liter-zescilinderboxer 30 pk en produceert zo dus 450 pk.Verder biedt Porsche verscheidene kleuren aan voor het koetswerk en het interieur. Niet alleen voor de 911, maar voor het hele gamma dat zo weer wat frisser en modieuzer voor de dag komt. Uiteraard kreeg ook de connectiviteit een update in deze tijden waar de multimediatoepassingen van een wagen belangrijker lijken dan de geleverde pk's. Een nieuwe versie van het Connect Plus systeem met geïntegreerde SIM-kaart die geïntroduceerd werd in de nieuwe Panamera, is nu ook in de 911 en de overige Porsche-modellen verkrijgbaar. Dit laat een verbinding toe met het 4G LTE netwerk om gebruik te maken van een uitgebreid aanbod van diensten en toepassingen in 14 landen, waaronder ook België. Op deze manier wordt bijvoorbeeld muziek streamen mogelijk of kunnen Porsche-rijders gebruik maken van een conciergedienst die voorlopig nog enkel in Japan en China actief is.(Belga)