Lego maakte al vaker prachtige creaties van allerlei constructies en voertuigen die er levensecht uitzien. Met veel oog voor detail slaagt men er telkens in perfecte replica's op ware grootte te vervaardigen. Dat was weer het geval met deze McLaren Senna. De Lego-jongens hadden er 467.854 plastic blokjes voor nodig en de klus nam 2.725 uur in beslag.

De afgewerkte wagen uit Lego weegt zo'n 1.700 kilogram, bijna 500 kilogram meer dan de originele McLaren Senna die intens gebruik maakt van lichte materialen zoals koolstofvezel. McLaren slaagt er bovendien in deze bolide heel wat sneller te assembleren.

Liefhebbers en knutselaars moeten we al meteen teleurstellen, want Lego zal geen bouwdoos van deze fraaie McLaren Senna uitbrengen. Het blijft een uniek stuk.(Belga)

Lego maakte al vaker prachtige creaties van allerlei constructies en voertuigen die er levensecht uitzien. Met veel oog voor detail slaagt men er telkens in perfecte replica's op ware grootte te vervaardigen. Dat was weer het geval met deze McLaren Senna. De Lego-jongens hadden er 467.854 plastic blokjes voor nodig en de klus nam 2.725 uur in beslag.De afgewerkte wagen uit Lego weegt zo'n 1.700 kilogram, bijna 500 kilogram meer dan de originele McLaren Senna die intens gebruik maakt van lichte materialen zoals koolstofvezel. McLaren slaagt er bovendien in deze bolide heel wat sneller te assembleren.Liefhebbers en knutselaars moeten we al meteen teleurstellen, want Lego zal geen bouwdoos van deze fraaie McLaren Senna uitbrengen. Het blijft een uniek stuk.(Belga)