McLaren Automotive kent een gestage groei sinds de lancering van het exclusieve sportwagenmerk in 2010. In totaal werden er al 1654 wagens geleverd in ongeveer 30 landen. Dit onverhoopt succes maakte het zelfs noodzakelijk om in Woking een tweede productielijn te voorzien en 250 werknemers extra aan te nemen. Hiermee wordt een nieuw bewijs geleverd dat de markt van exclusieve wagens blijft boomen en McLaren een geslaagde entree heeft gemaakt in dit segment. Het merk is ook erg trots dat een groot deel van de onderdelen in Groot-Brittannië wordt geproduceerd.

McLaren deelt zijn gamma in drie families in : Sports Series, Super Series en Ultimate Series. Daarbij zitten zowel een coupé geschikt voor dagelijks gebruik als exotische bolides bestemd voor de racerij. De Sports Series familie (met de 570S Coupé en 540C Coupé) nemen het grootste deel van de verkoop voor hun rekening. Momenteel telt het verkoopnetwerk van McLaren 80 verdelers wereldwijd, waarvan 15 er hun deuren in 2015 openden. Het voorbije jaar wist invoerder Ginion in België 8 McLarens aan de man te brengen.(Belga)

McLaren Automotive kent een gestage groei sinds de lancering van het exclusieve sportwagenmerk in 2010. In totaal werden er al 1654 wagens geleverd in ongeveer 30 landen. Dit onverhoopt succes maakte het zelfs noodzakelijk om in Woking een tweede productielijn te voorzien en 250 werknemers extra aan te nemen. Hiermee wordt een nieuw bewijs geleverd dat de markt van exclusieve wagens blijft boomen en McLaren een geslaagde entree heeft gemaakt in dit segment. Het merk is ook erg trots dat een groot deel van de onderdelen in Groot-Brittannië wordt geproduceerd. McLaren deelt zijn gamma in drie families in : Sports Series, Super Series en Ultimate Series. Daarbij zitten zowel een coupé geschikt voor dagelijks gebruik als exotische bolides bestemd voor de racerij. De Sports Series familie (met de 570S Coupé en 540C Coupé) nemen het grootste deel van de verkoop voor hun rekening. Momenteel telt het verkoopnetwerk van McLaren 80 verdelers wereldwijd, waarvan 15 er hun deuren in 2015 openden. Het voorbije jaar wist invoerder Ginion in België 8 McLarens aan de man te brengen.(Belga)