De McLaren 720S maakt nog steeds gebruik van een V8-biturbomotor, waarvan de cilinderinhoud echter werd opgevoerd van 3,8 liter tot 4,0 liter. Geheel in overeenstemming met de typebenaming levert dit nieuwe model 720 pk en een koppel van 770 Nm. Daarmee schiet de 1.238 kg wegende sportwagen zeer gezwind uit de startblokken. De spurt van 0 tot 100 km/u neemt slechts 2,9 seconden in beslag, de kaap van 200 km/u wordt in 7,8 seconden gerond en de topsnelheid loopt op tot 341 km/u.

Naar goede gewoonte bij McLaren is ook de nieuwe 720S een brok spitstechnologie op wielen met tal van knappe snufjes aan boord. Het klapstuk is de 'airbrake', de uitklapbare achtervleugel die het sluitstuk vormt van de aerodynamica van dit model. Het interieur valt op met de prima afwerking in koolstofvezel, zwart leder en alcantara met oranje accenten. Intussen kijken we al uit naar de Spyder en de nog sportievere LT-versie van deze prachtige McLaren 720S.(Belga)

De McLaren 720S maakt nog steeds gebruik van een V8-biturbomotor, waarvan de cilinderinhoud echter werd opgevoerd van 3,8 liter tot 4,0 liter. Geheel in overeenstemming met de typebenaming levert dit nieuwe model 720 pk en een koppel van 770 Nm. Daarmee schiet de 1.238 kg wegende sportwagen zeer gezwind uit de startblokken. De spurt van 0 tot 100 km/u neemt slechts 2,9 seconden in beslag, de kaap van 200 km/u wordt in 7,8 seconden gerond en de topsnelheid loopt op tot 341 km/u.Naar goede gewoonte bij McLaren is ook de nieuwe 720S een brok spitstechnologie op wielen met tal van knappe snufjes aan boord. Het klapstuk is de 'airbrake', de uitklapbare achtervleugel die het sluitstuk vormt van de aerodynamica van dit model. Het interieur valt op met de prima afwerking in koolstofvezel, zwart leder en alcantara met oranje accenten. Intussen kijken we al uit naar de Spyder en de nog sportievere LT-versie van deze prachtige McLaren 720S.(Belga)