De limited edition werd voorgesteld op het autosalon van Chicago dat nog tot 18 februari loopt. Er zullen slechts 3.000 exemplaren worden gebouwd die over alle markten worden verdeeld.

Gedurende de voorbije 30 jaar verkocht Mazda ruim 1 miljoen MX-5 modellen. Het wagentje is inmiddels uitgegroeid tot een icoon en een gegeerd verzamelobject. Precies om deze sfeer te ondersteunen om de wagen wat exclusiever te maken, ontwikkelde Mazda deze bijzondere reeks die nu al verzamelaarsstatus geniet.

Naast de opvallende koetswerkkleur, monteert Mazda gesmede aluminium velgen (Rays ZE40 RS30) die samen met de velgenproducent (Rays Co, Ltd.) werden ontwikkeld. Deze 30 Years Edition wordt zowel met de softtop als met het RF wegklapdak gebouwd, maar op de Belgische en Luxemburgse markt zal enkel de softtop versie worden aangeboden. Deze versie zal binnenkort bij de Mazda-dealers beschikbaar zijn.(Belga)

De limited edition werd voorgesteld op het autosalon van Chicago dat nog tot 18 februari loopt. Er zullen slechts 3.000 exemplaren worden gebouwd die over alle markten worden verdeeld. Gedurende de voorbije 30 jaar verkocht Mazda ruim 1 miljoen MX-5 modellen. Het wagentje is inmiddels uitgegroeid tot een icoon en een gegeerd verzamelobject. Precies om deze sfeer te ondersteunen om de wagen wat exclusiever te maken, ontwikkelde Mazda deze bijzondere reeks die nu al verzamelaarsstatus geniet. Naast de opvallende koetswerkkleur, monteert Mazda gesmede aluminium velgen (Rays ZE40 RS30) die samen met de velgenproducent (Rays Co, Ltd.) werden ontwikkeld. Deze 30 Years Edition wordt zowel met de softtop als met het RF wegklapdak gebouwd, maar op de Belgische en Luxemburgse markt zal enkel de softtop versie worden aangeboden. Deze versie zal binnenkort bij de Mazda-dealers beschikbaar zijn.(Belga)