De opgefriste Mazda CX-5 herken je aan de licht hertekende voorpartij met een andere grille en lichtsignatuur. Ook in het interieur duiken er nieuwe stijlaccenten op om de verschillen tussen de beschikbare uitrustingsniveaus ter verduidelijken. Je vindt er items zoals een inductielader voor smartphones, terwijl ook de geluidsisolatie werd verbeterd om het rijcomfort te verhogen.

De vernieuwde CX-5 biedt 73 l meer koffervolume., GF
De vernieuwde CX-5 biedt 73 l meer koffervolume. © GF

Mazda Intelligent Drive Select

Maar het nieuwe gadget aan boord is de keuzeknop voor de Mi-Drive, voluit de Mazda Intelligent Drive Select waarmee je de verschillende rijmodi selecteert, waaronder een stand off-road voor de vierwielaangedreven modellen. Voor de aandrijving bestaat het aanbod nog altijd uit de bekende benzine- en dieselmotoren.

Wat de praktische kant betreft, biedt de SUV 73 liter meer laadvolume door een nieuwe indeling van de kofferruimte. De Mazda CX-5 kan nu al besteld worden en de eerste exemplaren zijn er na de feestdagen.

De opgefriste Mazda CX-5 herken je aan de licht hertekende voorpartij met een andere grille en lichtsignatuur. Ook in het interieur duiken er nieuwe stijlaccenten op om de verschillen tussen de beschikbare uitrustingsniveaus ter verduidelijken. Je vindt er items zoals een inductielader voor smartphones, terwijl ook de geluidsisolatie werd verbeterd om het rijcomfort te verhogen.Maar het nieuwe gadget aan boord is de keuzeknop voor de Mi-Drive, voluit de Mazda Intelligent Drive Select waarmee je de verschillende rijmodi selecteert, waaronder een stand off-road voor de vierwielaangedreven modellen. Voor de aandrijving bestaat het aanbod nog altijd uit de bekende benzine- en dieselmotoren.Wat de praktische kant betreft, biedt de SUV 73 liter meer laadvolume door een nieuwe indeling van de kofferruimte. De Mazda CX-5 kan nu al besteld worden en de eerste exemplaren zijn er na de feestdagen.