Met de LM breidt Lexus zijn gamma uit met een bijzondere monovolume. Als basis diende het Alphard-busje van Toyota, maar de opdracht was hier niet zoveel mogelijk personen aan boord te krijgen, doch wel de inzittenden zeer veel luxe en comfort aan boord te verschaffen. Vandaar dat er achteraan slechts twee fauteuils geplaatst werden in een afgescheiden ruimte die voorzien is van allerlei snufjes om de inzittenden optimaal te verwennen. Zij hebben zicht op een 26" scherm, beschikken over een bedieningspaneel waarmee onder andere de stoelverstelling, het infotainment en het klimaat te regelen valt, vinden een drankje in de koelkast en kunnen zich discreet verplaatsen dankzij de elektrische rolgordijntjes.

Om het VIP-karakter te onderstrepen kreeg ook het koetswerk een behandeling met extra chroom, specifieke lichtblokken en de gigantische grille waar je zeker niet naast kan kijken. Als naar goede Lexus-gewoonte maakt ook de LM gebruik van een hybride aandrijving op basis van een 2,5 liter benzinemotor in de 300h. Daarnaast is er ook een 350 met een V6 3,5 liter voorzien. De Lexus LM is in de eerste plaats voorzien voor de Aziatische markten en komt bij ons niet meteen in de catalogus.(Belga)

Met de LM breidt Lexus zijn gamma uit met een bijzondere monovolume. Als basis diende het Alphard-busje van Toyota, maar de opdracht was hier niet zoveel mogelijk personen aan boord te krijgen, doch wel de inzittenden zeer veel luxe en comfort aan boord te verschaffen. Vandaar dat er achteraan slechts twee fauteuils geplaatst werden in een afgescheiden ruimte die voorzien is van allerlei snufjes om de inzittenden optimaal te verwennen. Zij hebben zicht op een 26" scherm, beschikken over een bedieningspaneel waarmee onder andere de stoelverstelling, het infotainment en het klimaat te regelen valt, vinden een drankje in de koelkast en kunnen zich discreet verplaatsen dankzij de elektrische rolgordijntjes.Om het VIP-karakter te onderstrepen kreeg ook het koetswerk een behandeling met extra chroom, specifieke lichtblokken en de gigantische grille waar je zeker niet naast kan kijken. Als naar goede Lexus-gewoonte maakt ook de LM gebruik van een hybride aandrijving op basis van een 2,5 liter benzinemotor in de 300h. Daarnaast is er ook een 350 met een V6 3,5 liter voorzien. De Lexus LM is in de eerste plaats voorzien voor de Aziatische markten en komt bij ons niet meteen in de catalogus.(Belga)