De benaming van deze Lotus slaat op het (beperkte) productieaantal, want er zullen slechts 130 exemplaren van worden gebouwd. De Britse sportwagenfabrikant geeft overigens aan dat deze modellen reeds volgend jaar beschikbaar zullen zijn. De constructeur is verder karig met informatie, want er wordt slechts één detailbeeld van het nieuwe model getoond.

Het is overigens al een poos geleden (ruim 10 jaar) dat de fabrikant nog een volledig nieuw model op de markt bracht. Op het eerste beeld is een stuk van de achterklep te zien, waarop de merknaam in chroom letters staat aangegeven tussen de twee achterlichten. Elektro-aandrijving zat nooit eerder in het Lotus-gamma, maar dat wil niet zeggen dat de constructeur er geen ervaring mee heeft. De eerste generatie Tesla roadster was immers gebaseerd op de lichtgewicht Lotus Elise waarin de benzinemotor plaats ruimde voor een elektromotor en een batterijpack. (Belga)

De benaming van deze Lotus slaat op het (beperkte) productieaantal, want er zullen slechts 130 exemplaren van worden gebouwd. De Britse sportwagenfabrikant geeft overigens aan dat deze modellen reeds volgend jaar beschikbaar zullen zijn. De constructeur is verder karig met informatie, want er wordt slechts één detailbeeld van het nieuwe model getoond.Het is overigens al een poos geleden (ruim 10 jaar) dat de fabrikant nog een volledig nieuw model op de markt bracht. Op het eerste beeld is een stuk van de achterklep te zien, waarop de merknaam in chroom letters staat aangegeven tussen de twee achterlichten. Elektro-aandrijving zat nooit eerder in het Lotus-gamma, maar dat wil niet zeggen dat de constructeur er geen ervaring mee heeft. De eerste generatie Tesla roadster was immers gebaseerd op de lichtgewicht Lotus Elise waarin de benzinemotor plaats ruimde voor een elektromotor en een batterijpack. (Belga)