De LC 500h krijgt een nieuwe generatie hybride Lexus motorisatie, Het Lexus Multi Stage Hybrid System. Deze aandrijflijn levert betere prestaties, meer rijplezier en een lager verbruik. Deze LC coupé werd eerder getoond op het salon van Detroit (North American International Auto Show) in januari. Zijn stijl, prestaties en fabricagekwaliteit maken hem tot het vlaggenschip van het Lexus gamma. De LC gebruikt ook het nieuwe Lexus platform dat voor een dynamischer weggedrag moet zorgen.

Lexus toont in Genève ook de LF-FC conceptwagen. Deze LF-FC is een nieuw en visionair model dat de vormtaal aangeeft voor de toekomstige Lexus berlinemodellen. Deze concept was eerder te zien op de Tokyo Motor Show in oktober 2015. De wagen is uitgerust met een brandstofcel met veel vermogen. Hij beschikt ook over een nieuwe interface tussen mens en machine zonder fysiek contact en heeft ook technologie aan boord om autonoom te kunnen rijden.

(Belga)

De LC 500h krijgt een nieuwe generatie hybride Lexus motorisatie, Het Lexus Multi Stage Hybrid System. Deze aandrijflijn levert betere prestaties, meer rijplezier en een lager verbruik. Deze LC coupé werd eerder getoond op het salon van Detroit (North American International Auto Show) in januari. Zijn stijl, prestaties en fabricagekwaliteit maken hem tot het vlaggenschip van het Lexus gamma. De LC gebruikt ook het nieuwe Lexus platform dat voor een dynamischer weggedrag moet zorgen. Lexus toont in Genève ook de LF-FC conceptwagen. Deze LF-FC is een nieuw en visionair model dat de vormtaal aangeeft voor de toekomstige Lexus berlinemodellen. Deze concept was eerder te zien op de Tokyo Motor Show in oktober 2015. De wagen is uitgerust met een brandstofcel met veel vermogen. Hij beschikt ook over een nieuwe interface tussen mens en machine zonder fysiek contact en heeft ook technologie aan boord om autonoom te kunnen rijden. (Belga)