In Genève blikt de constructeur ook vooruit op een nieuw topmodel met een brandstofcel. De LF-FC (waarbij de FC slaat op Fuel Cell) zou al tegen 2020 op de markt komen. Hij beschikt over vierwielaandrijving waarbij twee elektromotoren in de voorwielen worden ondergebracht. Een derde elektromotor bedient de achteras. Een brandstofcel zet waterstof, die opgeslagen wordt in de brandstoftank, om in elektriciteit. Die stroom voedt de elektromotoren want een fuel cell wagen is per definitie een elektrisch aangedreven voertuig.

Binnenin deze LF-FC kiest men ook voor vernieuwende technologieën want ook Lexus schakelt over op bediening met handgebaren. Deze Lexus krijgt tot slot ook technologie aan boord die hem in staat stelt om semi autonoom te rijden. Het systeem genereert data uit de beelden van een stereocamera en zes LIDAR's (omgevingsscanner met lasertechnologie) die de omgeving rond de wagen continu monitoren.(Belga)

In Genève blikt de constructeur ook vooruit op een nieuw topmodel met een brandstofcel. De LF-FC (waarbij de FC slaat op Fuel Cell) zou al tegen 2020 op de markt komen. Hij beschikt over vierwielaandrijving waarbij twee elektromotoren in de voorwielen worden ondergebracht. Een derde elektromotor bedient de achteras. Een brandstofcel zet waterstof, die opgeslagen wordt in de brandstoftank, om in elektriciteit. Die stroom voedt de elektromotoren want een fuel cell wagen is per definitie een elektrisch aangedreven voertuig. Binnenin deze LF-FC kiest men ook voor vernieuwende technologieën want ook Lexus schakelt over op bediening met handgebaren. Deze Lexus krijgt tot slot ook technologie aan boord die hem in staat stelt om semi autonoom te rijden. Het systeem genereert data uit de beelden van een stereocamera en zes LIDAR's (omgevingsscanner met lasertechnologie) die de omgeving rond de wagen continu monitoren.(Belga)