Als de postbode nu bij u aan de deur komt met het nieuwe kenteken en/of inschrijvingsbewijs voor uw voertuig, zal hij u de keuze laten het bedrag cash te betalen of te regelen via een mobiele betaling. Dat lukt al in de meeste gemeenten: de lijst van gemeenten met hun postcode vindt u op bpost.be.

Bij mobiel betalen vraagt de postbode u een QR-code te scannen via uw bankapp of de Payconiq by Bancontact app. Vervolgens geeft u de pincode in en is de transactie afgerond. Daarna krijgt uzelf en de postbode een bevestiging dat de betaling gelukt is, en overhandigt hij u het kenteken en/of het inschrijvingsbewijs. Deze procedure geldt voortaan ook voor de levering van andere pakjes via bpost.(Belga)

Als de postbode nu bij u aan de deur komt met het nieuwe kenteken en/of inschrijvingsbewijs voor uw voertuig, zal hij u de keuze laten het bedrag cash te betalen of te regelen via een mobiele betaling. Dat lukt al in de meeste gemeenten: de lijst van gemeenten met hun postcode vindt u op bpost.be.Bij mobiel betalen vraagt de postbode u een QR-code te scannen via uw bankapp of de Payconiq by Bancontact app. Vervolgens geeft u de pincode in en is de transactie afgerond. Daarna krijgt uzelf en de postbode een bevestiging dat de betaling gelukt is, en overhandigt hij u het kenteken en/of het inschrijvingsbewijs. Deze procedure geldt voortaan ook voor de levering van andere pakjes via bpost.(Belga)