Aangezien zowat 50 procent van de Land Rover-klanten een hond bezitten, besloot het merk een gamma packs specifiek bestemd voor huisdieren in de wagen te lanceren. Dit om de viervoeters meer comfort en veiligheid onderweg te bezorgen.

Er worden drie packs aangeboden: het pack "Bescherming van de koffer" dat zachte bescherming tegen sporen van poten en een volledig afscheidingsrooster omvat; het pack "Dierenvervoer" met een opvouwbare kooi en een rubberen vloermat; en het pack "Verzorging en toegang" met een afscheidingsrooster, een kofferbescherming, een toegangsramp en een douche om het dier te reinigen na een wandeling in de modder. De prijzen zijn nog niet bekend maar deze packs zullen beschikbaar zijn op de meeste modellen van het Land Rover en Range Rover gamma. (Belga)

Aangezien zowat 50 procent van de Land Rover-klanten een hond bezitten, besloot het merk een gamma packs specifiek bestemd voor huisdieren in de wagen te lanceren. Dit om de viervoeters meer comfort en veiligheid onderweg te bezorgen.Er worden drie packs aangeboden: het pack "Bescherming van de koffer" dat zachte bescherming tegen sporen van poten en een volledig afscheidingsrooster omvat; het pack "Dierenvervoer" met een opvouwbare kooi en een rubberen vloermat; en het pack "Verzorging en toegang" met een afscheidingsrooster, een kofferbescherming, een toegangsramp en een douche om het dier te reinigen na een wandeling in de modder. De prijzen zijn nog niet bekend maar deze packs zullen beschikbaar zijn op de meeste modellen van het Land Rover en Range Rover gamma. (Belga)