Wie deze KTM X-Bow GT Black Edition graag in zijn garage wil hebben, moet er snel bij zijn, want het Oostenrijkse merk gaat er slechts vijf exemplaren van produceren. Het wordt dus een fraai hebbedingetje voor de liefhebbers die er 99.000 euro exclusief taksen voor willen neertellen.

In ruil krijg je dan wel een zeer exclusieve en pittige sportwagen in handen. Zoals de naam al aangeeft, werd de basis van de X-Bow GT zowat volledig in het zwart gestoken. Inclusief de BBS-velgen en het interieur waar specifieke logo's de exclusiviteit verder onderstrepen. Meteen werd ook de krachtbron nog eens onder genomen. De 2 liter TFSI van Audi-origine ziet zijn vermogen stijgen van 285 pk tot 320 pk. Daardoor schiet de X-Bow nog wat sneller uit de startblokken met een sprint tot 100 km/u die rond de 4 seconden wordt afgehaspeld. (Belga)

Wie deze KTM X-Bow GT Black Edition graag in zijn garage wil hebben, moet er snel bij zijn, want het Oostenrijkse merk gaat er slechts vijf exemplaren van produceren. Het wordt dus een fraai hebbedingetje voor de liefhebbers die er 99.000 euro exclusief taksen voor willen neertellen.In ruil krijg je dan wel een zeer exclusieve en pittige sportwagen in handen. Zoals de naam al aangeeft, werd de basis van de X-Bow GT zowat volledig in het zwart gestoken. Inclusief de BBS-velgen en het interieur waar specifieke logo's de exclusiviteit verder onderstrepen. Meteen werd ook de krachtbron nog eens onder genomen. De 2 liter TFSI van Audi-origine ziet zijn vermogen stijgen van 285 pk tot 320 pk. Daardoor schiet de X-Bow nog wat sneller uit de startblokken met een sprint tot 100 km/u die rond de 4 seconden wordt afgehaspeld. (Belga)