Deze nieuwe vierseizoenenband laat toe het hele jaar door in alle veiligheid te rijden en meteen verlost te zijn van alle kosten en zorgen die een bandenwissel tussen de seizoenen met zich meebrengt, argumenteert het merk. De Kleber Quadraxer 2 richt zich op de belangrijke Europese automarkt, die elk jaar goed is voor bijna 53 banden uit het middengamma. Daarin zijn ook de vierseizoenenbanden populair met een volume dat in 2014 opliep tot 10 miljoen stuks, terwijl dat in 2012 nog niet eens te helft was.

Deze nieuwe generatie "alleseizoenenbanden" biedt de automobilisten de degelijke prestaties die men verwacht van een betaalbare band: een goed veiligheidsniveau op een nat wegdek én een lange levensduur. Bovendien geniet de Kleber Quadraxer 2 ook van de Trust-garantie die klant toelaat zijn geld terug te vragen binnen de 30 dagen na de aankoop, als hij er niet tevreden over is.(Belga)

Deze nieuwe vierseizoenenband laat toe het hele jaar door in alle veiligheid te rijden en meteen verlost te zijn van alle kosten en zorgen die een bandenwissel tussen de seizoenen met zich meebrengt, argumenteert het merk. De Kleber Quadraxer 2 richt zich op de belangrijke Europese automarkt, die elk jaar goed is voor bijna 53 banden uit het middengamma. Daarin zijn ook de vierseizoenenbanden populair met een volume dat in 2014 opliep tot 10 miljoen stuks, terwijl dat in 2012 nog niet eens te helft was.Deze nieuwe generatie "alleseizoenenbanden" biedt de automobilisten de degelijke prestaties die men verwacht van een betaalbare band: een goed veiligheidsniveau op een nat wegdek én een lange levensduur. Bovendien geniet de Kleber Quadraxer 2 ook van de Trust-garantie die klant toelaat zijn geld terug te vragen binnen de 30 dagen na de aankoop, als hij er niet tevreden over is.(Belga)