Kid Noize op pad met Toyota C-HR

11/01/18 om 18:58 - Bijgewerkt om 18:59

Bron: Belga

Schrik vooral niet wanneer je toevallig een aap aan het stuur van een auto ziet. Het gaat om Kid Noize, de Belgische DJ-producer die de wereld verovert met een apenmasker en zijn synthesizer elektropop. Vanaf vandaag rijdt hij overigens met een Toyota C-HR.

Kid Noize op pad met Toyota C-HR

Kid Noize op pad met Toyota C-HR © BELGA

Voor deze veelzijdige artiest blijft design geen dode letter, want hij ontwikkelde in samenwerking met de Japanse autoconstructeur een beperkte serie: 'powered by Kid Noize. De artiest groeide op in Brussel en woont sinds 2011 in Charleroi. Met zijn synthesizer elektropop speelde hij al in het voorprogramma van Stromae, Faithless, Die Antwoord en The Prodigy en hij was al te zien op festivals Tomorrowland, Summerfestival Antwerpen, le Festival de Ronquières et Les Francofolies in Spa.

Waar de man met het apenmasker zijn inspiratie haalt? Uit zijn jeugd, zo blijkt met Palnet of the Apes, Michael Jackson, oldtimers en zelfs vinylplaten met synthesizermuziek uit de jaren '80. Kid Noize voelt zich perfect op zijn gemak op het podium ... en in een Toyota. "Mijn ouders reden met een Toyota Starlet van 1989. Met die auto heb ik ook leren rijden op mijn 18de verjaardag. Vandaag vind ik groene mobiliteit erg belangrijk." Samen met Toyota ontwikkelde Kid Noize een beperkte serie. Deze Toyota C-HR powered by Kid Noize wordt uitgerust met een kwalitatief JBL-audiosysteem met 9 luidsprekers en een Toyota Touch 2 infotainmentsysteem. Het lederen interieur wordt afgewerkt met 'Kid Noize'-logo's, een sfeerverlichting van de voetruimte en een opschrift op de voorbumper. (Belga)

Onze partners