Eerste bezwaar: het duurt lang, tot wel 24 uur en soms zelfs nog meer. Aangezien een wagen gemiddeld 90 procent van de tijd stilstaat, hoeft dat echter geen onoverkomelijke problemen te stellen. Tijd genoeg om je wagen thuis op te laden.

Tweede bezwaar: het is niet zonder gevaar. Wanneer je de stekker van de wagen in hetzelfde stopcontact steekt als je wasmachine zonder beveiliging (Mode 1), dreigt er brandgevaar door oververhitting van de oplaadkabel. Een speciale oplaadkabel met stroombegrenzer (Mode 2) biedt meer bescherming, maar langdurige belasting van de kabel en het stopcontact kan kortsluiting veroorzaken en leiden tot brand.

Eerste bezwaar: het duurt lang, tot wel 24 uur en soms zelfs nog meer. Aangezien een wagen gemiddeld 90 procent van de tijd stilstaat, hoeft dat echter geen onoverkomelijke problemen te stellen. Tijd genoeg om je wagen thuis op te laden.Tweede bezwaar: het is niet zonder gevaar. Wanneer je de stekker van de wagen in hetzelfde stopcontact steekt als je wasmachine zonder beveiliging (Mode 1), dreigt er brandgevaar door oververhitting van de oplaadkabel. Een speciale oplaadkabel met stroombegrenzer (Mode 2) biedt meer bescherming, maar langdurige belasting van de kabel en het stopcontact kan kortsluiting veroorzaken en leiden tot brand.