Kamperen met Ford Transit

02/10/17 om 12:10 - Bijgewerkt om 12:11

Bron: Belga

De nieuwe Trigano Randger 560 mobilhome gebruikt de vierwielaangedreven Ford Transit met een 2 liter turbodiesel als basis.

Kamperen met Ford Transit

Kamperen met Ford Transit © BELGA

De nieuwe mobilhome van Trigano wendt dus een uiterst moderne basis aan om flexibel reizen een nieuwe dimensie te geven. De Transit onderging daarvoor tal van aanpassingen om de functionaliteit aan boord te optimaliseren. Zo kreeg de handrem een andere plaats om de toegang tot de leefruimte eenvoudiger te maken, werd de vorm van de uitlaat en de benzinetank aangepast om meer ruimte te bekomen en werden extra stekkers en stroomvoorzieningen aan boord voorzien.

Verder heeft de Trigano Randger 560 ook een intelligente vierwielaandrijving om reizigers toe te laten zonder zorgen de gebaande wegen te verlaten. Dit systeem stuurt het vermogen indien nodig ook naar de vooras en beschikt over een stand om naar wens steeds over de aandrijving op alle vier de wielen te kunnen rekenen.

Onder de motorkap zit een 2 liter Ecoblue turbodiesel met 130 of 170 pk, gekoppeld aan een manuele zesbak.

De Trigano Randger 560 kan ook rekenen op heel wat Ford-technologie en snufjes, zoals het Sync 3 multimediasysteem met spraakbesturing en een 6" aanraakscherm, een adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning, een noodstopsysteem met voetgangersdetectie en een zijwindstabilisatie.(Belga)

Onze partners