Als u vindt dat een Jeep Wrangler vooral een werkpaard op het terrein moet zijn, zal deze nieuwe Rubicon Recon variant u zeker kunnen bekoren. Deze versie is verkrijgbaar als vierdeurs en heeft een verstevigde vooras, extra bescherming voor onder andere de differentiëlen en ruimere wielkasten om zeer grote banden tot 35" te kunnen herbergen. Verder werd de ophanging met 1,25 cm verhoogd en zijn standaard 17"-velgen met BF Goodrich KM 32" rubbers, flankverbreders in koetswerkkleur en een motorkap met dubbele luchtinlaten gemonteerd.

Alle items op de Rubicon Recond zijn bedacht en ontworpen voor "heavy duty" gebruik, zodat hij echt nergens voor terugdeinst. Rotsen, modder, zand of bergflanken, laat maar komen! De vierwielaandrijving is inschakelbaar en maakt gebruik van Dana 44 assen met een elektronische blokkeringsfunctie, een Rock-Trac transferbak en Tru-Lok differentiëlen.

Aan boord worden avonturiers verwend met verwarmde lederen stoelen en een hifi met 8 luidsprekers. Standaard wordt een zacht vouwdak geleverd, maar is ook een hardtop in koetswerkkleur verkrijgbaar. (Belga)

Als u vindt dat een Jeep Wrangler vooral een werkpaard op het terrein moet zijn, zal deze nieuwe Rubicon Recon variant u zeker kunnen bekoren. Deze versie is verkrijgbaar als vierdeurs en heeft een verstevigde vooras, extra bescherming voor onder andere de differentiëlen en ruimere wielkasten om zeer grote banden tot 35" te kunnen herbergen. Verder werd de ophanging met 1,25 cm verhoogd en zijn standaard 17"-velgen met BF Goodrich KM 32" rubbers, flankverbreders in koetswerkkleur en een motorkap met dubbele luchtinlaten gemonteerd.Alle items op de Rubicon Recond zijn bedacht en ontworpen voor "heavy duty" gebruik, zodat hij echt nergens voor terugdeinst. Rotsen, modder, zand of bergflanken, laat maar komen! De vierwielaandrijving is inschakelbaar en maakt gebruik van Dana 44 assen met een elektronische blokkeringsfunctie, een Rock-Trac transferbak en Tru-Lok differentiëlen.Aan boord worden avonturiers verwend met verwarmde lederen stoelen en een hifi met 8 luidsprekers. Standaard wordt een zacht vouwdak geleverd, maar is ook een hardtop in koetswerkkleur verkrijgbaar. (Belga)