Jeep-liefhebbers zijn gek van personaliseringen van hun voertuig, dat is bekend. Daarom ontwikkelde Mopar een gamma van meer dan 200 onderdelen en accessoires mét garantie die exclusief voorbestemd zijn voor de nieuwe Gladiator pickup. Verscheidene concepten tonen nu reeds de mogelijkheden van dit aanbod.

Daaronder de Jeep Wayout, een ruig vrijetijdsvoertuig dat zich op avonturiers richt. Het is voorzien van een ruime daktent en een voortent om op de mooiste natuurplekjes te gaan kamperen. De tent voor twee personen rust op een speciale structuur boven de laadbak, waarin ook twee jerrycans zijn ingewerkt. Andere originele details zijn de geïntegreerde ladder, de led-verlichting aan boord en een ARB-compressor.

Verder staat de Jeep Wayout op de 17" velgen voorzien van 37" modderbanden met een look in de stijl van de eerste Willys pick-ups. Een lier die 5400 kg kan trekken en een snorkel van Jeep Performance Parts laten de bestuurder toe zich uit de moeilijkste omstandigheden te redden. De laadbak heeft eveneens afsluitbare compartimenten en het interieur kreeg uiteraard een avontuurlijke uitdossing. Kortom deze Jeep Wayout is klaar voor het grote avontuur!(Belga)

Jeep-liefhebbers zijn gek van personaliseringen van hun voertuig, dat is bekend. Daarom ontwikkelde Mopar een gamma van meer dan 200 onderdelen en accessoires mét garantie die exclusief voorbestemd zijn voor de nieuwe Gladiator pickup. Verscheidene concepten tonen nu reeds de mogelijkheden van dit aanbod.Daaronder de Jeep Wayout, een ruig vrijetijdsvoertuig dat zich op avonturiers richt. Het is voorzien van een ruime daktent en een voortent om op de mooiste natuurplekjes te gaan kamperen. De tent voor twee personen rust op een speciale structuur boven de laadbak, waarin ook twee jerrycans zijn ingewerkt. Andere originele details zijn de geïntegreerde ladder, de led-verlichting aan boord en een ARB-compressor.Verder staat de Jeep Wayout op de 17" velgen voorzien van 37" modderbanden met een look in de stijl van de eerste Willys pick-ups. Een lier die 5400 kg kan trekken en een snorkel van Jeep Performance Parts laten de bestuurder toe zich uit de moeilijkste omstandigheden te redden. De laadbak heeft eveneens afsluitbare compartimenten en het interieur kreeg uiteraard een avontuurlijke uitdossing. Kortom deze Jeep Wayout is klaar voor het grote avontuur!(Belga)