Jeep en Mopar hebben er een gewoonte van gemaakt op deze manier te communiceren om de uitgebreide mogelijkheden van het accessoiremerk van de Fiat Chrysler Automobiles Group in de verf te zetten. Dit jaar stond de Jeep Grand One in de kijker die de 25e verjaardag van de Grand Cherokee viert en zich onderscheidt door zijn 33" velgen en zijn sterke 90-ies look, die uiteraard verwijst naar het lanceringsjaar van dit model.

Verder toont de Jeep Safari nogmaals de geneugten van open rijden, echter zonder aan veiligheid en comfort in te boeten met een transparante hardtop en deuren, die gebruik maken van een gestileerd aluminium kader waarop doorschijnende PVC-panelen werden gemonteerd. Zo komt er nog steeds veel licht aan boord, maar worden stenen en stof wel netjes geweerd. De achterstoelen kunnen ook roteren om nog beter van het uitzicht te genieten.

Daarnaast behoort de Jeep Quicksand tot de ruige, krachtige en opzichtige hot rods die zeker opvallen! Als basis werd een verlengde Wrangler gebruikt waarop een verlaagde hardtop en voorruit werden gemonteerd. Tenslotte werd de recente Jeep Trailpass ontwikkeld vanaf de gloednieuwe SUV Compass. Hij kan het best omschreven worden als zuivere 4x4 variant van dit model dat vooral trendy stadslui weet te verleiden. Kortom, Jeep toonde op de Easter Safari weer enkele zeer fraaie vierwielers!(Belga)

Jeep en Mopar hebben er een gewoonte van gemaakt op deze manier te communiceren om de uitgebreide mogelijkheden van het accessoiremerk van de Fiat Chrysler Automobiles Group in de verf te zetten. Dit jaar stond de Jeep Grand One in de kijker die de 25e verjaardag van de Grand Cherokee viert en zich onderscheidt door zijn 33" velgen en zijn sterke 90-ies look, die uiteraard verwijst naar het lanceringsjaar van dit model.Verder toont de Jeep Safari nogmaals de geneugten van open rijden, echter zonder aan veiligheid en comfort in te boeten met een transparante hardtop en deuren, die gebruik maken van een gestileerd aluminium kader waarop doorschijnende PVC-panelen werden gemonteerd. Zo komt er nog steeds veel licht aan boord, maar worden stenen en stof wel netjes geweerd. De achterstoelen kunnen ook roteren om nog beter van het uitzicht te genieten.Daarnaast behoort de Jeep Quicksand tot de ruige, krachtige en opzichtige hot rods die zeker opvallen! Als basis werd een verlengde Wrangler gebruikt waarop een verlaagde hardtop en voorruit werden gemonteerd. Tenslotte werd de recente Jeep Trailpass ontwikkeld vanaf de gloednieuwe SUV Compass. Hij kan het best omschreven worden als zuivere 4x4 variant van dit model dat vooral trendy stadslui weet te verleiden. Kortom, Jeep toonde op de Easter Safari weer enkele zeer fraaie vierwielers!(Belga)