Classic Works wordt 's werelds grootste verkoop-, productie- en restauratievestiging in haar soort. De opening van de site in Coventry is een belangrijke mijlpaal in de snelle ontwikkeling van Jaguar Land Rover Classic, dat vorig jaar werd gelanceerd. Het is de eerste speciaal gebouwde locatie voor Jaguar Land Rover Classic en zal alle verkoop-, onderhouds- en restauratieactiviteiten samenbrengen onder één dak. De wereldwijde expansie van het merk zet zich later deze zomer verder, wanneer nog een nieuwe vestiging zijn deuren opent in het Duitse Essen.

John Edwards, Managing Director van Jaguar Land Rover Special Operations, verklaart: "Classic Works is van groot belang voor Jaguar Land Rover. Het is meer dan gewoon een gebouw. Dit is het hart en de ziel van Jaguar Land Rover Classic voor onze klanten overal ter wereld. Het merk biedt een fantastische opportuniteit om eigenaars en liefhebbers van onze twee merken te ondersteunen met een volledig gamma diensten voor klassieke wagens."

Jaguar Land Rover Classic Works omvat een showroom en 54 werkstations om alle Jaguar- en Land Rover-modellen die al een decennium of langer uit productie zijn te onderhouden en te restaureren. De werkplaats is opgesplitst in gerichte zones voor de demontage, revisie en assemblage van de restauratieprogramma's Land Rover Series I, Range Rover Classic en Jaguar E-type Reborn en omvat een motorwerkplaats, evenals de productielijn van de XKSS.

Om de groei van de Classic-activiteiten te ondersteunen, heeft Jaguar Land Rover fors geïnvesteerd in traditionele productievaardigheden en zijn er meer dan 80 specialisten actief, met vele decennia aan ervaring met de modellen die in de nieuwe vestiging worden behandeld. Tegen eind dit jaar zal hun aantal wellicht nog stijgen tot 120 specialisten. (Belga)

Classic Works wordt 's werelds grootste verkoop-, productie- en restauratievestiging in haar soort. De opening van de site in Coventry is een belangrijke mijlpaal in de snelle ontwikkeling van Jaguar Land Rover Classic, dat vorig jaar werd gelanceerd. Het is de eerste speciaal gebouwde locatie voor Jaguar Land Rover Classic en zal alle verkoop-, onderhouds- en restauratieactiviteiten samenbrengen onder één dak. De wereldwijde expansie van het merk zet zich later deze zomer verder, wanneer nog een nieuwe vestiging zijn deuren opent in het Duitse Essen.John Edwards, Managing Director van Jaguar Land Rover Special Operations, verklaart: "Classic Works is van groot belang voor Jaguar Land Rover. Het is meer dan gewoon een gebouw. Dit is het hart en de ziel van Jaguar Land Rover Classic voor onze klanten overal ter wereld. Het merk biedt een fantastische opportuniteit om eigenaars en liefhebbers van onze twee merken te ondersteunen met een volledig gamma diensten voor klassieke wagens."Jaguar Land Rover Classic Works omvat een showroom en 54 werkstations om alle Jaguar- en Land Rover-modellen die al een decennium of langer uit productie zijn te onderhouden en te restaureren. De werkplaats is opgesplitst in gerichte zones voor de demontage, revisie en assemblage van de restauratieprogramma's Land Rover Series I, Range Rover Classic en Jaguar E-type Reborn en omvat een motorwerkplaats, evenals de productielijn van de XKSS.Om de groei van de Classic-activiteiten te ondersteunen, heeft Jaguar Land Rover fors geïnvesteerd in traditionele productievaardigheden en zijn er meer dan 80 specialisten actief, met vele decennia aan ervaring met de modellen die in de nieuwe vestiging worden behandeld. Tegen eind dit jaar zal hun aantal wellicht nog stijgen tot 120 specialisten. (Belga)