Een eerste reeks van tien vakkundig geselecteerde en volledig gerestaureerde exemplaren van de iconische E-type zijn nu te koop bij Jaguar Land Rover Classic Works in het Verenigd Koninkrijk. Dit Reborn-programma is een complete service van Jaguar Classic, die potentiële klanten de unieke kans biedt om een originele E-type met hoge verzamelwaarde aan te kopen bij de oorspronkelijke constructeur van het model.

De lancering van de E-type Reborn is een primeur voor Jaguar en bouwt voort op het succesvolle Reborn-initiatief voor de Land Rover Series I en Range Rover Classic, die ook te zien zullen zijn in Essen. Elke E-type Reborn ontstaat als een basisvoertuig dat de E-type-experts van Jaguar met kennis van zaken selecteren. De restauratie verloopt volgens de oorspronkelijke fabrieksspecificaties uit de jaren zestig dankzij de Jaguar Heritage Trust die een unieke toegang biedt tot bouwverslagen en originele tekeningen. In combinatie met de decennialange ervaring van het team in de restauratie van modellen tot concoursstaat, is dus absolute authenticiteit verzekerd. Hierbij worden enkel Jaguar Classic-onderdelen gebruikt voor de hele wagen om de kwaliteit, levensduur en verzamelwaarde te maximaliseren. Kortom, zo'n Jaguar E-type Reborn is een echt juweeltje.(Belga)

Een eerste reeks van tien vakkundig geselecteerde en volledig gerestaureerde exemplaren van de iconische E-type zijn nu te koop bij Jaguar Land Rover Classic Works in het Verenigd Koninkrijk. Dit Reborn-programma is een complete service van Jaguar Classic, die potentiële klanten de unieke kans biedt om een originele E-type met hoge verzamelwaarde aan te kopen bij de oorspronkelijke constructeur van het model.De lancering van de E-type Reborn is een primeur voor Jaguar en bouwt voort op het succesvolle Reborn-initiatief voor de Land Rover Series I en Range Rover Classic, die ook te zien zullen zijn in Essen. Elke E-type Reborn ontstaat als een basisvoertuig dat de E-type-experts van Jaguar met kennis van zaken selecteren. De restauratie verloopt volgens de oorspronkelijke fabrieksspecificaties uit de jaren zestig dankzij de Jaguar Heritage Trust die een unieke toegang biedt tot bouwverslagen en originele tekeningen. In combinatie met de decennialange ervaring van het team in de restauratie van modellen tot concoursstaat, is dus absolute authenticiteit verzekerd. Hierbij worden enkel Jaguar Classic-onderdelen gebruikt voor de hele wagen om de kwaliteit, levensduur en verzamelwaarde te maximaliseren. Kortom, zo'n Jaguar E-type Reborn is een echt juweeltje.(Belga)