De rode conceptwagen oogt compact (4,68 m) en rijdt "zero emission". Jaguar wil deze wagen in 2018 al op de markt brengen. Het koetswerk oogt bijzonder dynamisch en de Britse constructeur wil deze concept ook bijzonder straffe prestaties geven.

Volgens de jongste geruchten zal Jaguar een 500 pk sterke elektromotor voorzien en rekent men op een rijbereik van 500 km omdat men een grote batterij voorziet met een capaciteit van 90 kWh. Om het interieur op te warmen zonder een aanslag te plegen op het rijbereik van de wagen, gebruikt de constructeur de elektrische airco ook als warmtepomp. Later dit jaar wil Jaguar de productierijpe versie tonen van deze nieuwe vijfzitter.(Belga)

De rode conceptwagen oogt compact (4,68 m) en rijdt "zero emission". Jaguar wil deze wagen in 2018 al op de markt brengen. Het koetswerk oogt bijzonder dynamisch en de Britse constructeur wil deze concept ook bijzonder straffe prestaties geven. Volgens de jongste geruchten zal Jaguar een 500 pk sterke elektromotor voorzien en rekent men op een rijbereik van 500 km omdat men een grote batterij voorziet met een capaciteit van 90 kWh. Om het interieur op te warmen zonder een aanslag te plegen op het rijbereik van de wagen, gebruikt de constructeur de elektrische airco ook als warmtepomp. Later dit jaar wil Jaguar de productierijpe versie tonen van deze nieuwe vijfzitter.(Belga)