Naast de opgefriste D-Max met de gedownsizede nieuwe 1.9 dieselmotor, had Isuzu op het autosalon nog een verrassing in de mouw met de avontuurlijke AT35-versie. Hierbij verwijst AT naar 'Arctic Truck' en 35 naar de imposante wielmaat van de pickup. Het Arctic Pack kan gecombineerd worden met de Double Cab uitvoeringen van de nieuwe D-Max en omvat onder meer een 12 cm verhoogd koetswerk, verbredingen van de wielkasten en de sidesteps, 35 inch wielen met 315/70 R17 terreinbanden en de nodige logo's op en in de pickup.

Voor de aandrijving zorgt nog steeds de 'gewone' 1.9 D met een vermogen van 164 pk en een koppel van 360 Nm, in combinatie met een handgeschakelde zesbak of een zestrapsautomaat, die instaat is 3,5 ton voort te trekken. Aan deze stoere en exclusieve Isuzu D-Max Artic Truck hangt wel een steviger prijskaartje van 54.350 euro te bengelen. Het instapmodel (single cab) zonder de extra uitrusting verandert al van eigenaar voor 23.900 euro. (Belga)

Naast de opgefriste D-Max met de gedownsizede nieuwe 1.9 dieselmotor, had Isuzu op het autosalon nog een verrassing in de mouw met de avontuurlijke AT35-versie. Hierbij verwijst AT naar 'Arctic Truck' en 35 naar de imposante wielmaat van de pickup. Het Arctic Pack kan gecombineerd worden met de Double Cab uitvoeringen van de nieuwe D-Max en omvat onder meer een 12 cm verhoogd koetswerk, verbredingen van de wielkasten en de sidesteps, 35 inch wielen met 315/70 R17 terreinbanden en de nodige logo's op en in de pickup.Voor de aandrijving zorgt nog steeds de 'gewone' 1.9 D met een vermogen van 164 pk en een koppel van 360 Nm, in combinatie met een handgeschakelde zesbak of een zestrapsautomaat, die instaat is 3,5 ton voort te trekken. Aan deze stoere en exclusieve Isuzu D-Max Artic Truck hangt wel een steviger prijskaartje van 54.350 euro te bengelen. Het instapmodel (single cab) zonder de extra uitrusting verandert al van eigenaar voor 23.900 euro. (Belga)