Isuzu D-Max valt in de prijzen

11/01/18 om 19:04 - Bijgewerkt om 19:06

Bron: Belga

De nieuwe D-Max is bekroond met diverse onderscheidingen zoals 'pick-up van het jaar' en 'meest betrouwbare pick-up' in Groot-Brittannië.

Isuzu D-Max valt in de prijzen

Isuzu D-Max valt in de prijzen © BELGA

Bij deze start van het nieuwe jaar krijgt Isuzu meteen twee belangrijke titels. De komst van de nieuwe 1.9 liter dieselmotor heeft de betrouwbaarheid allerminst aangetast en ook de prestaties bleven onaangeroerd. Het Britse gespecialiseerde magazine 'What Van' schrijft vooral over bedrijfswagens en het kent de titel 'pick-up van het jaar' toe aan de nieuwe D-Max.

De jury was vooral onder de indruk van de nieuwe dieselmotor die voldoet aan de Euro 6 emissienorm en dat zonder toevoeging van AdBlue. Hij heeft een sleepvermogen van 3,5 ton en het gamma is bijzonder veelzijdig zodat de D-Max ruim inzetbaar is. Hij geniet bovendien een garantie van 5 jaar of 200.000 km.

Ook op de Belgische markt geniet deze pick-up van dezelfde troeven. 'Professional Pick-Up & 4x4' is het belangrijkste Britse blad voor pick-ups in Groot-Brittannië en het voerde een enquête over de betrouwbaarheid van de D-Max bij gebruikers en de D-Max kwam als winnaar uit de bus. Het magazine is ook bekend omwille van de erg uitgebreide tests. De enquête werd gevoerd bij 400 pick-ups met een totale leeftijd van 1.800 jaar.(Belga)

Onze partners