De Internationale Mini Meeting (IMM) is een begrip in heel Mini-land. Het is een driedaags evenement dat steeds plaatsvindt tijdens het weekend van Pinksteren, telkens in een ander land. Tijdens de IMM verbroederen Mini-rijders van over heel de wereld. Er zijn deelnemers van heel Europa en zelfs veel verder, zoals China, Japan en Amerika. Voor de eerste maal wordt de IMM georganiseerd in België, in Lommel. Op het festivalterrein op de Balendijk worden 3.000 Mini-minnende campinggasten verwacht en daarnaast nog heel wat dagjesmensen op zaterdag en zondag.

Met liefhebbers uit meer dan 20 landen ziet het er naar uit dat dit de grootste Mini-bijeenkomst zal worden die ooit gehouden is in Europa. Op vrijdag 13 mei wordt de meeting officieel geopend en wordt het startschot gegeven voor een driedaags Mini-feest dat draait rond gezelligheid, plezier en verbroedering van Mini-fans. Meer info vind je op www.imm2016.be(Belga)

De Internationale Mini Meeting (IMM) is een begrip in heel Mini-land. Het is een driedaags evenement dat steeds plaatsvindt tijdens het weekend van Pinksteren, telkens in een ander land. Tijdens de IMM verbroederen Mini-rijders van over heel de wereld. Er zijn deelnemers van heel Europa en zelfs veel verder, zoals China, Japan en Amerika. Voor de eerste maal wordt de IMM georganiseerd in België, in Lommel. Op het festivalterrein op de Balendijk worden 3.000 Mini-minnende campinggasten verwacht en daarnaast nog heel wat dagjesmensen op zaterdag en zondag.Met liefhebbers uit meer dan 20 landen ziet het er naar uit dat dit de grootste Mini-bijeenkomst zal worden die ooit gehouden is in Europa. Op vrijdag 13 mei wordt de meeting officieel geopend en wordt het startschot gegeven voor een driedaags Mini-feest dat draait rond gezelligheid, plezier en verbroedering van Mini-fans. Meer info vind je op www.imm2016.be(Belga)