De voorbije 70 jaar verkende deze solide Engelse 4x4 vrijwel uithoeken van onze planeet en groeide uit tot een waarachtige offroad-legende. Op 30 april 2017 wordt trouwens de 70e verjaardag van de eerste Land Rover gevierd en daarvoor voorziet het merk tal van huldigingen en evenementen over de hele wereld.

Daarnaast besloot het merk ook een nieuw referentiewerk uit te geven, "Icon", dat volledig werd gewijd aan de Land Rover Series en Defender. Het boek komt in juli op de markt en pakt uit met tal van prachtige en vaak nooit eerder gepubliceerde foto's en verscheidene interviews van mensen die dagelijks reden of nog steeds rijden met deze Land Rovers. Verder komen ook vele werknemers en bedrijfsleiders van Land Rover aan het woord met tal van anekdotes.

Het voorwoord komt van een zeer bekende Defender-rijder: Richard Hammond, een van de presentatoren van Top Gear. "Icon" bestaat uit 10 hoofdstukken en is 200 pagina's dik. Een ideaal geschenk voor autoliefhebbers met een voorliefde voor Land Rover.(Belga)

De voorbije 70 jaar verkende deze solide Engelse 4x4 vrijwel uithoeken van onze planeet en groeide uit tot een waarachtige offroad-legende. Op 30 april 2017 wordt trouwens de 70e verjaardag van de eerste Land Rover gevierd en daarvoor voorziet het merk tal van huldigingen en evenementen over de hele wereld.Daarnaast besloot het merk ook een nieuw referentiewerk uit te geven, "Icon", dat volledig werd gewijd aan de Land Rover Series en Defender. Het boek komt in juli op de markt en pakt uit met tal van prachtige en vaak nooit eerder gepubliceerde foto's en verscheidene interviews van mensen die dagelijks reden of nog steeds rijden met deze Land Rovers. Verder komen ook vele werknemers en bedrijfsleiders van Land Rover aan het woord met tal van anekdotes.Het voorwoord komt van een zeer bekende Defender-rijder: Richard Hammond, een van de presentatoren van Top Gear. "Icon" bestaat uit 10 hoofdstukken en is 200 pagina's dik. Een ideaal geschenk voor autoliefhebbers met een voorliefde voor Land Rover.(Belga)