"Back In Town" werd als hoofdthema gekozen voor de deelname van de Hyundai-piloot aan de Rally van Ieper die plaatsvindt van 22 tot 24 juni. Thierry Neuville en zijn copiloot Nicolas Gilsoul treden er aan met de i20 R5. Voor Neuville is het van 2011 geleden dat hij nog deelnam aan een grote Belgische rally. Dankzij de website (www.backintown.be) die speciaal voor deze gelegenheid werd ontwikkeld, komen fans en kinderen alles te weten over het project, de wagen, de wedstrijd en het opsturen van de tekeningen.

De i20 R5 waarmee de ambassadeurs aan de start komen, werd ingeschreven door Hyundai Belux die ook hoofdsponsor is van het hele project. Kinderen, jonger dan 15 jaar, mogen hun design/tekening inzenden. Ze kunnen de vorm van de witte auto ook downloaden op de website (www.backintown.be) en dar vinden ze ook het wedstrijdreglement. Alle ideeën zijn welkom, al hebben Thierry en Nicalos ook zelf al een idee getoond, wat u kan zien op het filmpje op de website. Elk kind mag één tekening opsturen en het moet voor 31 mei 2017 binnen zijn. De keuze gebeurt door Thierry en Nicolas. De winnaar wordt op 13 juni op Facebook en de website onthuld. De laureaat of laureate ontvangt een promopack van Hyundai motorsport en zal samen met zijn of haar gezin als Hyundai-VIP worden ontvangen gedurende het rallyweekend in Ieper. De winnaar of winnares zal uiteraard Thierry en Nicloas kunnen ontmoeten.(Belga)

"Back In Town" werd als hoofdthema gekozen voor de deelname van de Hyundai-piloot aan de Rally van Ieper die plaatsvindt van 22 tot 24 juni. Thierry Neuville en zijn copiloot Nicolas Gilsoul treden er aan met de i20 R5. Voor Neuville is het van 2011 geleden dat hij nog deelnam aan een grote Belgische rally. Dankzij de website (www.backintown.be) die speciaal voor deze gelegenheid werd ontwikkeld, komen fans en kinderen alles te weten over het project, de wagen, de wedstrijd en het opsturen van de tekeningen. De i20 R5 waarmee de ambassadeurs aan de start komen, werd ingeschreven door Hyundai Belux die ook hoofdsponsor is van het hele project. Kinderen, jonger dan 15 jaar, mogen hun design/tekening inzenden. Ze kunnen de vorm van de witte auto ook downloaden op de website (www.backintown.be) en dar vinden ze ook het wedstrijdreglement. Alle ideeën zijn welkom, al hebben Thierry en Nicalos ook zelf al een idee getoond, wat u kan zien op het filmpje op de website. Elk kind mag één tekening opsturen en het moet voor 31 mei 2017 binnen zijn. De keuze gebeurt door Thierry en Nicolas. De winnaar wordt op 13 juni op Facebook en de website onthuld. De laureaat of laureate ontvangt een promopack van Hyundai motorsport en zal samen met zijn of haar gezin als Hyundai-VIP worden ontvangen gedurende het rallyweekend in Ieper. De winnaar of winnares zal uiteraard Thierry en Nicloas kunnen ontmoeten.(Belga)