Hoewel de marktintroductie nog even op zich laat wachten, wil de Koreaanse constructeur al wel de aftrap geven met deze riant uitgeruste Launch Edition en voor wie dat niet volstaat, is er ook de Luxury Launch Edition.

Onder de motorkap heeft de klant voorlopig keuze uit twee benzinemotoren en evenveel diesels. Later zal dat gamma nog worden uitgebreid en zullen ook minder uitgeruste basisversies worden aangeboden aan een scherper tarief. Het voorlopige instapmodel wordt aangedreven door de nieuwe 1.0 T-GDi motor. Dat is een driecilinder turbomotor met rechtstreekse brandstofinspuiting, goed voor 120 pk. Deze motor werd eerder in de i20 gelanceerd. Voor de Launch Edition van deze auto betaal je 24.000 euro. Deze versie komt met ledkoplampen, navigatie, cruise control, rijstrookassistent en parkeersensoren achteraan.

Wie een krachtiger benzinemotor wil, wordt bediend met de 1.4 T-GDi van 140 pk. Die is er enkel met als Luxury Launch Edition en kost minstens 26.900 euro. Deze afwerking komt met een panoramisch dak, verwarmde stoelen en stuur, lederen bekleding en een intelligente snelheidsregelaar in combinatie met dodehoekassistent. Dieselrijders hebben de keuze uit een 1.6 motor die 110 of 136 pk levert. In afwachting van de basisafwerking betaal je 26.250 euro voor de goedkoopste diesel.(Belga)

Hoewel de marktintroductie nog even op zich laat wachten, wil de Koreaanse constructeur al wel de aftrap geven met deze riant uitgeruste Launch Edition en voor wie dat niet volstaat, is er ook de Luxury Launch Edition.Onder de motorkap heeft de klant voorlopig keuze uit twee benzinemotoren en evenveel diesels. Later zal dat gamma nog worden uitgebreid en zullen ook minder uitgeruste basisversies worden aangeboden aan een scherper tarief. Het voorlopige instapmodel wordt aangedreven door de nieuwe 1.0 T-GDi motor. Dat is een driecilinder turbomotor met rechtstreekse brandstofinspuiting, goed voor 120 pk. Deze motor werd eerder in de i20 gelanceerd. Voor de Launch Edition van deze auto betaal je 24.000 euro. Deze versie komt met ledkoplampen, navigatie, cruise control, rijstrookassistent en parkeersensoren achteraan. Wie een krachtiger benzinemotor wil, wordt bediend met de 1.4 T-GDi van 140 pk. Die is er enkel met als Luxury Launch Edition en kost minstens 26.900 euro. Deze afwerking komt met een panoramisch dak, verwarmde stoelen en stuur, lederen bekleding en een intelligente snelheidsregelaar in combinatie met dodehoekassistent. Dieselrijders hebben de keuze uit een 1.6 motor die 110 of 136 pk levert. In afwachting van de basisafwerking betaal je 26.250 euro voor de goedkoopste diesel.(Belga)