Deze Carlino werd getekend in het Hyundai Design Center in namyang (Zuid-Korea). Het is de voorbode van een nieuwe kijk op de toekomst van urban mobility volgens Hyundai. Op de teaserfoto die vandaag bekend werd gemaakt zien we een combinatie van brede spatborden, ronde vormen en scherpe lijnen. Het wagentje past met een lengte van iets minder dan vier meter perfect binnen het B-segment. Het zou mogelijk een concurrent kunnen worden voor de Opel Mokka, al is deze laatste iets groter.

Hyundai wil zich met deze wagen op een erg breed publiek richten. Hij moet uiteraard inzetbaar zijn in een stadsomgeving maar hij moet ook comfortabel blijven tijdens een snelwegtraject en als het even kan, moet hij ook offroad capaciteiten bieden. Over een mogelijk productieversie of een timing voor de lancering is vandaag nog niets bekend. Feit is dat Hyundai nog geen SUV-model heeft in het lucratieve B-segment want de actuele Tucson is een stuk groter.(Belga)

Deze Carlino werd getekend in het Hyundai Design Center in namyang (Zuid-Korea). Het is de voorbode van een nieuwe kijk op de toekomst van urban mobility volgens Hyundai. Op de teaserfoto die vandaag bekend werd gemaakt zien we een combinatie van brede spatborden, ronde vormen en scherpe lijnen. Het wagentje past met een lengte van iets minder dan vier meter perfect binnen het B-segment. Het zou mogelijk een concurrent kunnen worden voor de Opel Mokka, al is deze laatste iets groter. Hyundai wil zich met deze wagen op een erg breed publiek richten. Hij moet uiteraard inzetbaar zijn in een stadsomgeving maar hij moet ook comfortabel blijven tijdens een snelwegtraject en als het even kan, moet hij ook offroad capaciteiten bieden. Over een mogelijk productieversie of een timing voor de lancering is vandaag nog niets bekend. Feit is dat Hyundai nog geen SUV-model heeft in het lucratieve B-segment want de actuele Tucson is een stuk groter.(Belga)