De eerste 35 klanten van die krachtigste versie kunnen (zonder meerprijs) kiezen voor een beperkte "Thierry Neuville"-versie. Het gaat om exclusieve en genummerde exemplaren met een knipoog naar onze landgenoot en rallypiloot Thierry Neuville. Uiterlijk herken je deze modellen aan de striping in een kleur die contrasteert met de koetswerklak. Het TN (Thierry Neuville)-logo zie je niet enkel op het koetswerk maar ook binnenin op de genummerde badge die op de middenconsole werd aangebracht. Ook de tapijten zijn specifiek voor dit model. Tot slot is er ook een genummerde sleutelhanger die in een bijhorend etui wordt geleverd.

Klanten die deze versie bestellen, hebben bovendien recht op een track day op het circuit van Zolder. Ze zullen in het voorjaar van 2018 worden uitgenodigd op het Limburgse circuit. Deze sportieveling is niet enkel comfortabel om te gebruiken op de openbare weg, hij kan ook zonder enige technische aanpassingen op circuit worden ingezet voor een track day. Aangezien de piloot zopas zijn eigen exemplaar in ontvangst nam, blijven er nog slechts 34 stuks over.(Belga)

De eerste 35 klanten van die krachtigste versie kunnen (zonder meerprijs) kiezen voor een beperkte "Thierry Neuville"-versie. Het gaat om exclusieve en genummerde exemplaren met een knipoog naar onze landgenoot en rallypiloot Thierry Neuville. Uiterlijk herken je deze modellen aan de striping in een kleur die contrasteert met de koetswerklak. Het TN (Thierry Neuville)-logo zie je niet enkel op het koetswerk maar ook binnenin op de genummerde badge die op de middenconsole werd aangebracht. Ook de tapijten zijn specifiek voor dit model. Tot slot is er ook een genummerde sleutelhanger die in een bijhorend etui wordt geleverd.Klanten die deze versie bestellen, hebben bovendien recht op een track day op het circuit van Zolder. Ze zullen in het voorjaar van 2018 worden uitgenodigd op het Limburgse circuit. Deze sportieveling is niet enkel comfortabel om te gebruiken op de openbare weg, hij kan ook zonder enige technische aanpassingen op circuit worden ingezet voor een track day. Aangezien de piloot zopas zijn eigen exemplaar in ontvangst nam, blijven er nog slechts 34 stuks over.(Belga)