De Japanse constructeur bouwt deze versie voornamelijk om in te spelen op de Amerikaanse markt waar deze koetswerkvorm meer gewild is dan de drie- of vijfdeursmodellen die wij op het Oude Continent wensen. Het gaat om een nieuw model en dat is meteen de tiende generatie van de Honda's compacte middenklasser. De eerste modellen zijn bestemd voor de Amerikaanse markt.

Tegen het einde van dit jaar zal de productie van de Europese versie van deze hatchback worden opgestart en de eerste modellen zullen pas begin volgend jaar aan de klanten worden geleverd. De Amerikaanse versie krijgt een 1.5 liter grote turbomotor onder de kap. Deze viercilinder levert ruim 170 pk. Die motor zou later ook in de Europese modellen worden gebruikt maar de Japanse constructeur zal voor de Europese markten ook een compactere driecilindermotor voorzien.

(Belga)

De Japanse constructeur bouwt deze versie voornamelijk om in te spelen op de Amerikaanse markt waar deze koetswerkvorm meer gewild is dan de drie- of vijfdeursmodellen die wij op het Oude Continent wensen. Het gaat om een nieuw model en dat is meteen de tiende generatie van de Honda's compacte middenklasser. De eerste modellen zijn bestemd voor de Amerikaanse markt. Tegen het einde van dit jaar zal de productie van de Europese versie van deze hatchback worden opgestart en de eerste modellen zullen pas begin volgend jaar aan de klanten worden geleverd. De Amerikaanse versie krijgt een 1.5 liter grote turbomotor onder de kap. Deze viercilinder levert ruim 170 pk. Die motor zou later ook in de Europese modellen worden gebruikt maar de Japanse constructeur zal voor de Europese markten ook een compactere driecilindermotor voorzien. (Belga)