David Frétigné woont al jaren in de Aveyron-streek (Zuid-Frankrijk) en is één van de meest succesvolle offroad piloten in Frankrijk. Hij behaalde 5 enduro wereldtitels (individueel en in team) en nam 6 keer deel aan de Dakar-rally, met een derde plaats als beste resultaat. David heeft een passie voor motorrijden en geeft al ruim 7 jaar enduro- en trail opleidingen. Tal van trail-rijders hebben dankzij het advies van David, het volledige potentieel van hun machine kunnen ontdekken.

Het centrum "David Frétigné - Honda Off Road" biedt eigenaars van trail- en enduro modellen de kans om hun machines in ideale omstandigheden te leren kennen en hun vaardigheden te verbeteren in de meest uiteenlopende "off-road" omstandigheden (rotsen, zand, sporen). Dit nieuwe opleidingsfaciliteit zal eveneens een adviserende en ondersteunende functie hebben. David Frétigné zal Honda-klanten ook helpen bij de voorbereidingen en de uitrusting van hun machines voor avontuurlijke ritten, reizen, raids, rally's of een wereldreis.

Het "David Frétigné - Honda Off Road Center" zal deze zomer met zijn activiteiten beginnen. Men kan er ook tal van Africa Twin en CRF450L modellen testen.(Belga)

David Frétigné woont al jaren in de Aveyron-streek (Zuid-Frankrijk) en is één van de meest succesvolle offroad piloten in Frankrijk. Hij behaalde 5 enduro wereldtitels (individueel en in team) en nam 6 keer deel aan de Dakar-rally, met een derde plaats als beste resultaat. David heeft een passie voor motorrijden en geeft al ruim 7 jaar enduro- en trail opleidingen. Tal van trail-rijders hebben dankzij het advies van David, het volledige potentieel van hun machine kunnen ontdekken. Het centrum "David Frétigné - Honda Off Road" biedt eigenaars van trail- en enduro modellen de kans om hun machines in ideale omstandigheden te leren kennen en hun vaardigheden te verbeteren in de meest uiteenlopende "off-road" omstandigheden (rotsen, zand, sporen). Dit nieuwe opleidingsfaciliteit zal eveneens een adviserende en ondersteunende functie hebben. David Frétigné zal Honda-klanten ook helpen bij de voorbereidingen en de uitrusting van hun machines voor avontuurlijke ritten, reizen, raids, rally's of een wereldreis. Het "David Frétigné - Honda Off Road Center" zal deze zomer met zijn activiteiten beginnen. Men kan er ook tal van Africa Twin en CRF450L modellen testen.(Belga)