David Frétigné woont al jaren in de Aveyron-streek (Zuid-Frankrijk) en is één van de meest succesvolle offroad piloten in Frankrijk. Hij behaalde 5 enduro wereldtitels (individueel en in team) en nam 6 keer deel aan de Dakar-rally, met een derde plaats als beste resultaat. David heeft een passie voor motorrijden en geeft al ruim 7 jaar enduro- en trail opleidingen. Tal van trail-rijders hebben dankzij het advies van David, het volledige potentieel van hun machine kunnen ontdekken.

Het centrum "David Frétigné - Honda Off Road" biedt eigenaars van trail- en enduro modellen de kans om hun machines in ideale omstandigheden te leren kennen en hun vaardigheden te verbeteren in de meest uiteenlopende "off-road" omstandigheden (rotsen, zand, sporen). Dit nieuwe opleidingsfaciliteit zal eveneens een adviserende en ondersteunende functie hebben. David Frétigné zal Honda-klanten ook helpen bij de voorbereidingen en de uitrusting van hun machines voor avontuurlijke ritten, reizen, raids, rally's of een wereldreis.

Het "David Frétigné - Honda Off Road Center" zal deze zomer met zijn activiteiten beginnen. Men kan er ook tal van Africa Twin en CRF450L modellen testen.(Belga)