Onlangs vertoonde BMW op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een K 1600 GTL met een laserverlichting, die reeds eerder opdook op de i8 en nieuwe 7 Reeks. Hiermee beschikt deze motor over een zeer krachtige lichtbundel die beter toelaat obstakels en andere voertuigen op grotere afstand te onderscheiden, aangezien de straal tot 600 meter ver schijnt.

Het andere nieuwe concept is een helm met vizier dat dienst doet als head-up display, waarop alle boordinformatie (snelheid, GPS, knipperlichten) wordt geprojecteerd binnen het gezichtsveld van de bestuurder. Het scherm haalt zijn energie uit een batterij die in de helm zit en een werking van 5 uur verzekert. Hiermee lanceert BMW weer twee knappe staaltjes nieuwe technologie in de motorwereld.(Belga)

Onlangs vertoonde BMW op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een K 1600 GTL met een laserverlichting, die reeds eerder opdook op de i8 en nieuwe 7 Reeks. Hiermee beschikt deze motor over een zeer krachtige lichtbundel die beter toelaat obstakels en andere voertuigen op grotere afstand te onderscheiden, aangezien de straal tot 600 meter ver schijnt. Het andere nieuwe concept is een helm met vizier dat dienst doet als head-up display, waarop alle boordinformatie (snelheid, GPS, knipperlichten) wordt geprojecteerd binnen het gezichtsveld van de bestuurder. Het scherm haalt zijn energie uit een batterij die in de helm zit en een werking van 5 uur verzekert. Hiermee lanceert BMW weer twee knappe staaltjes nieuwe technologie in de motorwereld.(Belga)