Nu de fraaie kerstversieringen uit de etalages van de winkels zijn verdwenen, komen er andere mooie dingen in de plaats. En soms levert dat verrassingen op zoals bij Harrods, één van de beroemdste warenhuizen in Londen, en zelfs wereldwijd, waar men nooit om een stunt verlegen zit.

Dit keer plaatste men er zelfs echte Aston Martins in de vitrines voor de duur van een maand. Het gaat om enkele fraaie modellen, waaronder het prototype DB10 dat opdook in de laatste James Bond-film. Daarnaast is de DB9 GT een mooi voorbeeld van de flair en sportiviteit van het huidige gamma. De link naar het roemruchte verleden wordt dan weer gelegd met de prachtige DB5 uit 1963, zonder meer het meest mythische model uit de DB-reeks waarmee ook agent 007 rondreed. Kortom, autoliefhebbers die Londen bezoeken moeten deze maand zeker eens langs Harrods passeren.(Belga)

Nu de fraaie kerstversieringen uit de etalages van de winkels zijn verdwenen, komen er andere mooie dingen in de plaats. En soms levert dat verrassingen op zoals bij Harrods, één van de beroemdste warenhuizen in Londen, en zelfs wereldwijd, waar men nooit om een stunt verlegen zit. Dit keer plaatste men er zelfs echte Aston Martins in de vitrines voor de duur van een maand. Het gaat om enkele fraaie modellen, waaronder het prototype DB10 dat opdook in de laatste James Bond-film. Daarnaast is de DB9 GT een mooi voorbeeld van de flair en sportiviteit van het huidige gamma. De link naar het roemruchte verleden wordt dan weer gelegd met de prachtige DB5 uit 1963, zonder meer het meest mythische model uit de DB-reeks waarmee ook agent 007 rondreed. Kortom, autoliefhebbers die Londen bezoeken moeten deze maand zeker eens langs Harrods passeren.(Belga)