Amper 70 dagen voor de start van editie 2017 van het tornooi van Wimbledon is het gras van de All England Lawn Tennis Club andermaal onberispelijk. Jaguar gebruikte uitgerekend dat grastapijt als achtergrond en tekende er de contouren van zijn jongste break op. Jaguars designdirecteur - Ian Callum - was ter plaatse om er de tuiniers de witte lijnen op het gras te zien aanbrengen. Eén en ander gebeurde ook onder het toeziend oog van chef-tuinman Neil Stubley.

"Voor deze XF Sportbrake, hebben we het silhouet achteraan zo ver mogelijk verlengd. Dit geeft de wagen een sportief karakter en het suggereert snelheid. Deze nieuwe versie brengt praktische argumenten binnen het gamma zonder dat men het dynamische design moet opofferen of inboeten aan rijeigenschappen", stelt Ian Callum. De XF Sportbrake komt nog deze zomer op de markt. Jaguar is de officiële autopartner van het tornooi van Wimbledon 2017 da plaat vindt van maandag 3 juli tot zondag 16 juli. (Belga)

Amper 70 dagen voor de start van editie 2017 van het tornooi van Wimbledon is het gras van de All England Lawn Tennis Club andermaal onberispelijk. Jaguar gebruikte uitgerekend dat grastapijt als achtergrond en tekende er de contouren van zijn jongste break op. Jaguars designdirecteur - Ian Callum - was ter plaatse om er de tuiniers de witte lijnen op het gras te zien aanbrengen. Eén en ander gebeurde ook onder het toeziend oog van chef-tuinman Neil Stubley. "Voor deze XF Sportbrake, hebben we het silhouet achteraan zo ver mogelijk verlengd. Dit geeft de wagen een sportief karakter en het suggereert snelheid. Deze nieuwe versie brengt praktische argumenten binnen het gamma zonder dat men het dynamische design moet opofferen of inboeten aan rijeigenschappen", stelt Ian Callum. De XF Sportbrake komt nog deze zomer op de markt. Jaguar is de officiële autopartner van het tornooi van Wimbledon 2017 da plaat vindt van maandag 3 juli tot zondag 16 juli. (Belga)