Een doorgedreven personalisatie en decoratie wordt door steeds meer constructeurs van huis uit aangeboden en is niet meer exclusief te verkrijgen bij enkel de hippe merken, zoals Mini, of voorbehouden aan de aftermarket. Dit is te verklaren omdat meer en meer automerken de druk van hun klanten voelen, die zich een originele wagen wensen aan te schaffen.

Ook bij Lotus zijn de mogelijkheden haast onbeperkt, van een enkele subtiele extra's tot een complete remake van zowel het koetswerk als het interieur. Dat begint met exclusieve lakkleuren (zoals het blauw van de Lotus Esprit uit 1980), zelfs op staal, waarop Lotus Exclusive vervolgens nog een specifieke striping kan aanbrengen om naar wens het sportieve of sobere karakter extra te benadrukken. Een voorbeeld daarvan is het aanbrengen van de Union Jack op het dak van een Elise. Het interieur kan vervolgens aangekleed worden met diverse materialen (leder, alcantara) en kleuren. De diensten van Lotus Exclusive zijn beschikbaar voor zowel nieuwe klanten of bestaande eigenaars die hun wagen een nieuwe look willen geven.(Belga)

Een doorgedreven personalisatie en decoratie wordt door steeds meer constructeurs van huis uit aangeboden en is niet meer exclusief te verkrijgen bij enkel de hippe merken, zoals Mini, of voorbehouden aan de aftermarket. Dit is te verklaren omdat meer en meer automerken de druk van hun klanten voelen, die zich een originele wagen wensen aan te schaffen. Ook bij Lotus zijn de mogelijkheden haast onbeperkt, van een enkele subtiele extra's tot een complete remake van zowel het koetswerk als het interieur. Dat begint met exclusieve lakkleuren (zoals het blauw van de Lotus Esprit uit 1980), zelfs op staal, waarop Lotus Exclusive vervolgens nog een specifieke striping kan aanbrengen om naar wens het sportieve of sobere karakter extra te benadrukken. Een voorbeeld daarvan is het aanbrengen van de Union Jack op het dak van een Elise. Het interieur kan vervolgens aangekleed worden met diverse materialen (leder, alcantara) en kleuren. De diensten van Lotus Exclusive zijn beschikbaar voor zowel nieuwe klanten of bestaande eigenaars die hun wagen een nieuwe look willen geven.(Belga)