Waarom Ford Driving Skills for Life? Elke dag verschijnt er wel een artikel over dramatische ongevalstatistieken, ongevallen door alcohol, overdreven snelheid of onoplettendheid achter het stuur en de kwetsbaarheid van jongeren in het verkeer. Ford Driving Skills for Life wil vechten tegen de onaanvaardbare ongevalstatistieken. Hoe? Met een gratis opleiding van een halve dag die jongeren beter voorbereidt op de gevaren op de openbare weg.

Het project wordt toegejuicht door het BIVV, Touring & VAB. Ford Driving Skills gaat midden april van start bij Brussels Kart in Groot-Bijgaarden. Andere data worden gepland in het najaar. Er zijn slechts twee voorwaarden om deel te nemen: tussen 18 en 24 jaar zijn en een definitief rijbewijs bezitten. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.drivingskillsforlife.be en kunnen dankzij een Instagram-wedstrijd ter plaatse trouwens een iPad Mini winnen voor de meest originele foto.(Belga)

Waarom Ford Driving Skills for Life? Elke dag verschijnt er wel een artikel over dramatische ongevalstatistieken, ongevallen door alcohol, overdreven snelheid of onoplettendheid achter het stuur en de kwetsbaarheid van jongeren in het verkeer. Ford Driving Skills for Life wil vechten tegen de onaanvaardbare ongevalstatistieken. Hoe? Met een gratis opleiding van een halve dag die jongeren beter voorbereidt op de gevaren op de openbare weg. Het project wordt toegejuicht door het BIVV, Touring & VAB. Ford Driving Skills gaat midden april van start bij Brussels Kart in Groot-Bijgaarden. Andere data worden gepland in het najaar. Er zijn slechts twee voorwaarden om deel te nemen: tussen 18 en 24 jaar zijn en een definitief rijbewijs bezitten. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.drivingskillsforlife.be en kunnen dankzij een Instagram-wedstrijd ter plaatse trouwens een iPad Mini winnen voor de meest originele foto.(Belga)