Deze exclusieve Panda ontleent naam uiteraard aan het huis Trussardi, dat ooit begon als atelier van handschoenen en lederwaren, en gaandeweg uitgroeide tot een topmerk binnen de Italiaanse lifestyle. Trussardi was ook het eerste modemerk dat zijn collectie op publieke plaatsen showde om op de manier direct een breed publiek te bereiken.

De Panda Trussardi werd ontwikkeld op basis van de Panda City Cross en wordt aangedreven door de bekende 1,2 liter viercilinder benzinemotor van 69 pk, gekoppeld aan een klassieke vijfversnellingsbak. Dit model is herkenbaar aan zijn Caffè Italiano Brown lakkleur met contrasterende zwarte accenten. Verder kreeg het interieur een hoogwaardige afwerking met tal van Trussardi accenten en werd het voorzien van een resem technologische snufjes. Daartoe behoort onder meer Uconnect Mobile radio met smartphone compatibiliteit. De app Panda Uconnect doet daarbij dienst als interface voor het infotainmentsysteem, met onder andere Bluetooth 2.1 technologie, audio streaming, spraaksturing en aansluitingen via USB en MP3. De Panda Trussardi verandert van eigenaar voor 14.490 euro. (Belga)

Deze exclusieve Panda ontleent naam uiteraard aan het huis Trussardi, dat ooit begon als atelier van handschoenen en lederwaren, en gaandeweg uitgroeide tot een topmerk binnen de Italiaanse lifestyle. Trussardi was ook het eerste modemerk dat zijn collectie op publieke plaatsen showde om op de manier direct een breed publiek te bereiken.De Panda Trussardi werd ontwikkeld op basis van de Panda City Cross en wordt aangedreven door de bekende 1,2 liter viercilinder benzinemotor van 69 pk, gekoppeld aan een klassieke vijfversnellingsbak. Dit model is herkenbaar aan zijn Caffè Italiano Brown lakkleur met contrasterende zwarte accenten. Verder kreeg het interieur een hoogwaardige afwerking met tal van Trussardi accenten en werd het voorzien van een resem technologische snufjes. Daartoe behoort onder meer Uconnect Mobile radio met smartphone compatibiliteit. De app Panda Uconnect doet daarbij dienst als interface voor het infotainmentsysteem, met onder andere Bluetooth 2.1 technologie, audio streaming, spraaksturing en aansluitingen via USB en MP3. De Panda Trussardi verandert van eigenaar voor 14.490 euro. (Belga)